LA NORDICA EMILIANA WHITE INFINITY KÁLYHA

Cikkszám: 7112603
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

Fatüzelésű kályha

• Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső homlokzata öntöttvasból • Zománcozott öntöttvas ajtók, teteje, alapja és kerete • Állítható primer és szekunder levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Kerámia üveg • Kézzel készített majolika burkolat

La Nordica Emiliana kályha magas hatásfokkal!

A La Nordica Emiliana kályha ideális hőforrás közepes és nagy helyiségek számára. A 6,5 kW névleges hőteljesítményével 186 m³ térfogatú helyiségek fűthetők. Ez 2,5 m-es szobamagassággal számolva kb. 65 m²-nek felel meg. A fafűtéses kályha 88,7 %-os hatásfokával kiemelkedik a többi közül és különösen nagy hatékonysággal fűti a helyiségeket. A 140 kg súlyú kandalló külseje majolika kerámiával van burkolva, míg a test zománcozott öntöttvasból készült.

Lenyűgöző, 88,7 %-os hatásfok:

A La Nordica Emiliana kályha különösen magas hatásfokával nyűgöz le. Ez különösen a magas, 88,7 %-os hatásfokában érhető tetten. Ezáltal fűtési költségeket takaríthat meg, és a környezetet is kíméli.

Önzáró ajtó:

Kialakításának köszönhetően a La Nordica Emiliana kályha ajtaja automatikusan záródik. Ez egyrészt növeli az üzembiztonságot. Ezenkívül a tűztér ajtaja kiváló minőségű kerámiaüveggel van ellátva. Ez nagyon hőálló, és akár 750°C-os hőmérsékletet is gond nélkül kibír.

Intelligens levegőszabályozás:

Az égéstér feletti és alatti légbeeresztők is praktikusak. Ezekkel mind az elsődleges, mind a másodlagos levegő, valamint az utólagos égés utáni levegőellátás kiválóan szabályozható. Az optimális égéshez elengedhetetlen a megfelelő levegőellátás szabályozása.

Majolikából készült külső burkolat:

A La Nordica Emiliana kályha zománcozott öntöttvasból készült, ezért különösen robusztus. A külső burkolat kiváló minőségű majolika kerámiából készült. Mindkét anyag jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kandalló még leégés után is tovább adja a hőt.

Az öntöttvas és a majolika kerámia találkozása

A La Nordica Emiliana kályha ajtaja, alja és feje robusztus, zománcozott öntöttvasból készült. Ez a vonal folytatódik a tűztérben is, amely szintén öntöttvas béléssel van kibélelve. A kályha külsejét kiváló minőségű majolika kerámiacsempék borítják. Ezek első osztályú hővezetést, valamint hőtároló képességet biztosítanak. Választhat az egyszerű. fehér vagy bordó majolika kerámiából készült kompozíció közül. A La Nordica Emiliana kályha tetején praktikus melegítőlemez található. Ezen melegítheti és melegen tarthatja az ételeket és italokat

Színváltozatok
Belső anyag
Öntvény
876.700 Ft (690.315 Ft + ÁFA)
LA NORDICA EMILIANA WHITE INFINITY KÁLYHA
876.700 Ft (690.315 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 120mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény (kW) 6,5
Térfűtési kapacitás (m³) 186
Hatékonyság 88,7 %
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 369
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 207
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 3,8
Magasság (cm) 95
Szélesség (cm) 45,3
Mélység (cm) 49
Súly (kg) 135
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 1,7
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek