A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
LA NORDICA EMILIANA BORDEAUX KÁLYHA
876.700 Ft (690.315 Ft + ÁFA)

LA NORDICA EMILIANA BORDEAUX KÁLYHA

Színváltozatok
Belső anyag
Öntvény
876.700 Ft (690.315 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7112600
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Fatüzelésű kályha

• Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső homlokzata öntöttvasból • Zománcozott öntöttvas ajtók, teteje, alapja és kerete • Állítható primer és szekunder levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Kerámia üveg • Kézzel készített majolika burkolat

La Nordica Emiliana kályha magas hatásfokkal!

A La Nordica Emiliana kályha ideális hőforrás közepes és nagy helyiségek számára. A 6,5 kW névleges hőteljesítményével 186 m³ térfogatú helyiségek fűthetők. Ez 2,5 m-es szobamagassággal számolva kb. 65 m²-nek felel meg. A fafűtéses kályha 88,7 %-os hatásfokával kiemelkedik a többi közül és különösen nagy hatékonysággal fűti a helyiségeket. A 140 kg súlyú kandalló külseje majolika kerámiával van burkolva, míg a test zománcozott öntöttvasból készült.

Lenyűgöző, 88,7 %-os hatásfok:

A La Nordica Emiliana kályha különösen magas hatásfokával nyűgöz le. Ez különösen a magas, 88,7 %-os hatásfokában érhető tetten. Ezáltal fűtési költségeket takaríthat meg, és a környezetet is kíméli.

Önzáró ajtó:

Kialakításának köszönhetően a La Nordica Emiliana kályha ajtaja automatikusan záródik. Ez egyrészt növeli az üzembiztonságot. Ezenkívül a tűztér ajtaja kiváló minőségű kerámiaüveggel van ellátva. Ez nagyon hőálló, és akár 750°C-os hőmérsékletet is gond nélkül kibír.

Intelligens levegőszabályozás:

Az égéstér feletti és alatti légbeeresztők is praktikusak. Ezekkel mind az elsődleges, mind a másodlagos levegő, valamint az utólagos égés utáni levegőellátás kiválóan szabályozható. Az optimális égéshez elengedhetetlen a megfelelő levegőellátás szabályozása.

Majolikából készült külső burkolat:

A La Nordica Emiliana kályha zománcozott öntöttvasból készült, ezért különösen robusztus. A külső burkolat kiváló minőségű majolika kerámiából készült. Mindkét anyag jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kandalló még leégés után is tovább adja a hőt.

Az öntöttvas és a majolika kerámia találkozása

A La Nordica Emiliana kályha ajtaja, alja és feje robusztus, zománcozott öntöttvasból készült. Ez a vonal folytatódik a tűztérben is, amely szintén öntöttvas béléssel van kibélelve. A kályha külsejét kiváló minőségű majolika kerámiacsempék borítják. Ezek első osztályú hővezetést, valamint hőtároló képességet biztosítanak. Választhat az egyszerű. fehér vagy bordó majolika kerámiából készült kompozíció közül. A La Nordica Emiliana kályha tetején praktikus melegítőlemez található. Ezen melegítheti és melegen tarthatja az ételeket és italokat

Paraméterek

Füstcső csonk 120mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Kerámia
Tömeg (kg) 135
Teljes teljesítmény (kW) 6.5
Méretek H x Sz x M (cm) 95 / 45 / 48
Szobafűtési kapacitás (m³) 186
Füstcsőcsatlakozás (mm) 120
Füstcsőcsatlakozás felül
Ablak (cm) 21 x 25
Hatékonyság (%) 88,7
Füstgáz hőmérséklete (°C) 207
Rönk hossza (cm) 30
Fafogyasztás (kg/h) 1,7
Füstgáz tömegáram (g/s) 3,8
Minimális füstgázhuzat (Pa) 10
Tüzelőtér magassága x szélessége x mélysége (cm) 33 / 27 / 32
1. típus (önzáró ajtó) Igen
Tisztaüvegrendszer Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13240
Barnaszénbrikett Nem
AT §15a B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) opcionálisan 100
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek