LA NORDICA ESTER BII VULCAN KÁLYHA

Cikkszám: 7116633
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

Fatüzelésű kályha

 • Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső burkolata öntöttvasból és Nordikerből • Zománcozott öntöttvas ajtók • Állítható primer és szekunder levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Kerámia üveg • 

La Nordica Ester BII - A természetes kő és az öntöttvas találkozása

Aki kipróbálja a La Nordica Ester BII-t, az nem akarja majd nélkülözni. Nemcsak modern dizájnjával nyűgöz le, amelyben az öntöttvas és a természetes kőpanelek stílusosan ötvöződnek, hanem műszaki adataival is. A 7,5 kW névleges hőteljesítményével és 215 m³ helyiségfűtési kapacitásával a hideg évszakban még a nagy helyiségeket is megbízhatóan melegen tartja.

Öntöttvas kandalló

A La Nordica Ester BII kandalló tűzterét hőálló öntöttvasból és tűzálló anyagból (Nordiker) készítik. Ez azt jelenti, hogy a kályhában a hőmérséklet különösen jól és gyorsan alakul ki. Ennek eredményeként csökken a károsanyag-kibocsátás, és a lakótér gyorsan kellemesen meleggé válik.

Lávakő burkolat

Az Ester BII kályhát 60 mm vastag vulkáni kőből készült lapokkal burkoljuk. Ezek nemcsak szép kontrasztot alkotnak a fekete öntöttvashoz képest, hanem kiválóan tárolják a hőt is. Ráadásul ennek a természetes kőnek a szerkezete igazán egyedivé teszi a kályhát.

Klasszikus kályha

Az Ester BII Vulcan kályha a klasszikus designt ötvözi a modern technológiával és hatékonysággal. Ezért 7,5 kW névleges hőteljesítménnyel és 80 %-os hatásfokkal rendelkezik. Az Ester BII kályha az 1. építési típusnak megfelelően önzáró ajtóval van felszerelve.

Kompakt és tartós

A 95 cm x 54 cm x 48 cm (H x Sz x D) méreteivel kompakt méretű, és tökéletesen illeszkedik bármely helyiségbe. A nagyméretű üveg optimális rálátást biztosít az égéstérre, és az tisztaüveg rendszernek köszönhetően mindig koromlerakódásoktól mentes. A tűztérhez hasonlóan az előlap is öntöttvasból készült, ezért különösen robusztus.

Színváltozatok
Fekete
Belső anyag
Öntvény
1.178.800 Ft (928.189 Ft + ÁFA)
LA NORDICA ESTER BII  VULCAN KÁLYHA
1.178.800 Ft (928.189 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 130mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Természetes kő
Névleges teljesítmény (kW) 7,5
Térfűtési kapacitás (m³) 215
Hatékonyság 80 %
Energiahatékonysági osztály A
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 1142
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 284
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 6,5
Magasság (cm) 95
Szélesség (cm) 54
Mélység (cm) 47,8
Súly (kg) 243
Tüzelőanyag fa
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek