LA NORDICA ESTER FORNO EVO KÁLYHA SÜTŐVEL

Cikkszám: 7116634
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

Fatüzelésű kályha sütővel

 • Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső burkolata öntöttvasból és Nordikerből • Zománcozott öntöttvas ajtók • Állítható primer és szekunder levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Kerámia üveg •  Porcelán zománcozott acél sütő 22 l 

La Nordica Ester Forno - A természetes kő és az öntöttvas találkozása

Aki kipróbálja a La Nordica Ester BII-t, az nem akarja majd nélkülözni. Nemcsak modern dizájnjával nyűgöz le, amelyben az öntöttvas és a természetes kőpanelek stílusosan ötvöződnek, hanem műszaki adataival is. A 8,2 kW névleges hőteljesítményével és 235 m³ helyiségfűtési kapacitásával a hideg évszakban még a nagy helyiségeket is megbízhatóan melegen tartja.
 

Öntöttvas kandalló

A La Nordica Ester BII kandalló tűzterét hőálló öntöttvasból és tűzálló anyagból (Nordiker) készítik. Ez azt jelenti, hogy a kályhában a hőmérséklet különösen jól és gyorsan alakul ki. Ennek eredményeként csökken a károsanyag-kibocsátás, és a lakótér gyorsan kellemesen meleggé válik.

Lávakő burkolat

Az Ester BII kályhát 60 mm vastag vulkáni kőből készült lapokkal burkoljuk. Ezek nemcsak szép kontrasztot alkotnak a fekete öntöttvashoz képest, hanem kiválóan tárolják a hőt is. Ráadásul ennek a természetes kőnek a szerkezete igazán egyedivé teszi a kályhát.

Klasszikus kályha

Az Ester BII Vulcan kályha a klasszikus designt ötvözi a modern technológiával és hatékonysággal. Ezért 7,5 kW névleges hőteljesítménnyel és 86 %-os hatásfokkal rendelkezik. Az Ester Forno kályha az 1. építési típusnak megfelelően önzáró ajtóval van felszerelve.

Kompakt és tartós

A kályha kompakt méreteivel tökéletesen illeszkedik bármely helyiségbe. A nagyméretű üveg optimális rálátást biztosít az égéstérre, és az tisztaüveg rendszernek köszönhetően mindig koromlerakódásoktól mentes. A tűztérhez hasonlóan az előlap is öntöttvasból készült, ezért különösen robusztus.

Színváltozatok
Fekete
Belső anyag
Öntvény
1.669.200 Ft (1.314.331 Ft + ÁFA)
LA NORDICA ESTER FORNO EVO KÁLYHA SÜTŐVEL
1.669.200 Ft (1.314.331 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 130mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Természetes kő
Névleges teljesítmény (kW) 8,2
Térfűtési kapacitás (m³) 235
Hatékonyság 86,7 %
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 857
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 199
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 6,0
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 2,2
Magasság (cm) 130
Szélesség (cm) 54
Mélység (cm) 47,8
Súly (kg) 317
Tüzelőanyag fa
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek