LA NORDICA GEMMA FORNO KÁLYHA SÜTŐVEL- BORDEAUX

Cikkszám: 7111720
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

Fa tüzelésű kályha sütővel

• Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső borítása öntöttvasból • Zománcozott öntöttvas ajtók, teteje, alapja és kerete • Állítható primer és szekunder levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Porcelán zománcozott acél sütő 19 l • Kerámia üveg • zománcozott hátlap (1 db)

A La Nordica Gemma Forno

A La Nordica Gemma Forno kályha a La Nordica gyártmánya. A  121 cm-es magasságával karcsú, de erőteljes képviselője a kategóriájának. Ennek a kályhának a különlegessége a kialakítása. Majolika csempeburkolata otthonosságot és nosztalgiát áraszt.

A La Nordica Gemma Forno teste és belseje robusztus öntöttvasból készült. A sötét frontot a 2 ajtóval színes majolikacsík töri meg. Az oldalfalakat is ez a különlegesen dombornyomott kerámia borítja. Itt választhat az Elegance Bordeaux és Elegance White színű csempék vagy a természetes kő között. A kő élénk szemcsézettsége egyedivé teszi kandallóját. A La Nordica Gemma Forno teljesítménye is magáért beszél. A 7 kW-os hőteljesítményével 200 m³-es helyiségek fűtésére képes. Kiemelkedő, 85,3 százalékos hatékonysága az alacsony tüzelőanyag-fogyasztásban is megmutatkozik, hiszen óránként mindössze 1,9 kg tüzelőanyagot igényel.

Hangulatos kandalló praktikus sütőrekesszel

A La Nordica Gemma Forno legnagyobb különlegessége a sütőtér, amely a tűztér felett található. Ez kibővíti a kályha funkcióját azzal a lehetőséggel, hogy süthet anélkül, hogy a konyhában be kellene kapcsolnia a sütőt. Az üvegkerámia panelbe integrált hőmérő szintén megkönnyíti a tökéletes elkészítést.

A hangulatos kandalló és a sütő kombinációja a La Nordica Gemma Forno otthona olyan elemévé válik, amelyet soha többé nem szeretne nélkülözni. Ha egy mérettel kisebbet szeretne és sütőrekesz nélkül, akkor a La Nordica Gemma kályhát megtalálja kínálatunkban.

Színváltozatok
Belső anyag
Öntvény
705.850 Ft (555.787 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
LA NORDICA GEMMA FORNO KÁLYHA SÜTŐVEL- BORDEAUX
705.850 Ft (555.787 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 120mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény (kW) 7
Térfűtési kapacitás (m³) 200
Hatékonyság 85,3 %
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 752
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 202
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 6,2
Magasság (cm) 120,7
Szélesség (cm) 46
Mélység (cm) 49,5
A sütőtér űrtartalma (liter) 19
Súly (kg) 121
Tüzelőanyag fa
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek