A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
LA NORDICA INSERTO 70 WIDE KAZETTA
938.600 Ft (739.055 Ft + ÁFA)

LA NORDICA INSERTO 70 WIDE KAZETTA

938.600 Ft (739.055 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6016707
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

• Kihúzható hamutartó fiók • A kandalló belső burkolata Nordiker• Ajtaja és rács öntöttvasból • Állítható elsődleges és másodlagos levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Ventilátormotorok nélkül • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Külső légbeszívás • Kerámia üveg • Megfordítható ajtó •

A La Nordica Inserto 70 Wide kandallóbetét - kompakt, hatékony és erőteljes

A La Nordica Inserto 70 Wide kandallókazetta egy kompakt, 7,5 kW névleges hőteljesítményű kandallóbetét, amellyel akár 215 m³ helyiségtérfogat is gyorsan és fenntarthatóan fűthető. Az óránkénti mindössze 2,2 kg fahasábfogyasztás és a 80,7%-os hatásfok gazdaságossá és környezetbaráttá teszi a fűtést a La Nordica Inserto 70 Wide kandallókazettával,ezért is kapta meg az A+ energiahatékonysági címkét.

Optimalizált égés

Az intelligens légáramlás zavartalan és hatékony égést biztosít. Az elsődleges és a másodlagos levegő egy kar segítségével szabályozható. A levegőellátás biztosítja a hatékony utóégetést is, amelynek során a füstgázok sokáig az égéstérben maradnak és a lehető legtöbb energiát szabadítják fel. Ez magas hatásfokot eredményez alacsony károsanyag-kibocsátás mellett.

Opcionális szellőztetés lehetséges

A La Nordica Inserto 70 Wide kandallókazetta külső levegőcsatlakozáson keresztül is ellátható égési levegővel. Ennek a csatlakozásnak a használatával a helyiség levegője érintetlen marad.

Alacsonyabb tűztér

A La Nordica Inserto 70 Wide kandallókazetta nagyméretű üvegének köszönhetően a tűz különösen jól látható, mivel a tűzfelületet lesüllyesztették. Ez azt jelenti, hogy a fahasábok lejjebb vannak és a lángok jobban láthatók.

Kihúzható hamutartó

A La Nordica Inserto 70 Wide kandallókazetta tisztítása nagyon egyszerű. Az égésmaradványokat a kihúzható hamutálcán keresztül pormentesen lehet kidobni. Az égés közbeni koromképződéstől a tisztaüveg rendszer védi az üveget.

Minőségi kivitelezés és a legjobb anyag

A La Nordica Inserto 70 Wide kandallókazetta 561 x 704 x 506 mm (HxBxT) méretével kompakt kialakítású.  A tűztérrács és a tűztér ajtaja tartós G20-as öntöttvasból készült, míg az égéstér Nordikerrel van burkolva, amely anyag nagy szilárdságával és hőállóságával nyűgöz le, és lehetővé teszi a magas égéstér-hőmérsékletet a jó utóégéshez.

Paraméterek

Súly (kg) 140
Teljes teljesítmény (kW) 7.5
Méretek (cm) 56.5 x 70.5 x 51
Szobafűtési kapacitás (m³) 215
Füstcsőcsatlakozás (mm) 160
Füstcsőcsatlakozás felül
Hatékonyság (%) 80,7
Füstgáz hőmérséklete (°C) 273
Rönk hossza (cm) 30
Fafogyasztás (kg/h) 2,2
Füstgáz tömegáram (g/s) 6,2
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűztér H x Sz x M (cm) 30 x 56 x 35
Hamutároló Igen
CO-kibocsátás (mg/m³) 1063
1. típus (önzáró ajtó) Igen
Tisztaüveg rendszer Igen
BimSchV 2. fokozat Igen
Rönkfa, fa brikett Igen
Barnaszénbrikett Nem
űKülső levegő csatlakozás (mm) 100
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen
Mozgatható rács Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft