LA NORDICA INSERTO 80 HIGH PRESSURE KAZETTA

Cikkszám: 6016820
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

• Kihúzható hamufiók • A kandalló belső homlokzata öntöttvasból és Nordikerből • Öntöttvas ajtó • Vastag acélszerkezet • Állítható elsődleges és másodlagos levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • centrifugális ventilátor • Kerámia üveg • Digitális vezérlőegység távirányítóval • Megfordítható ajtó •

Inserto 80 High Pressure kazetta

A Clean Glass Control System (röviden CGC) rendszerrel felszerelt La Nordica kandallók képesek hosszú távon tisztán tartani az üveget. A célzottan előmelegített légáramlásnak köszönhetően a szennyeződések nem tudnak maguktól lerakódni.

A La Nordica Inserto 80 High Pressure kandallókazetta egy kompakt kazetta, amely jó láthatóságot biztosít a tűztérre és hangulatos légkört teremt.

Tapasztalatból származó minőség

A BBC-rendszer, vagyis a "Bring the Breath into the Combustion", egy olyan levegőellátó rendszer, amely friss levegőt juttat kívülről közvetlenül a kályhába. Ez azt jelenti, hogy a kályhának már nem kell a helyiség levegőjét használnia az égéshez, ami végső soron biztonságosabbá teszi a működést és megakadályozza a hőveszteséget.

Az olasz La Nordica gyártó sokéves tapasztalatra támaszkodhat, és kandallókazettáit a legmodernebb és leginnovatívabb technológiával szereli fel. Az Inserto 80 High Pressure alapfelszereltségként csatornázható szellőzőrendszerrel van felszerelve, így optimalizálja az égést. A 7,9 kW névleges hőteljesítményével 82,4%-os hatásfokot ér el. Ez a kiemelkedő hatásfok a gazdaságos üzemeltetésben is megmutatkozik, ami védi a környezetet és költséghatékony üzemeltetést biztosít. A 7,9 kW névleges hőteljesítmény akár 226 m³ helyiségtérfogat fűtésére is elegendő. Ezáltal a kompakt Inserto 80 High Pressure ideálisan alkalmas kisebb és közepes méretű épületekbe.

A La Nordica RDT (Resistant Door at the Time) egy öntöttvas ajtó, amely még nagyon magas hőmérsékleten sem tágul. Működés közben mindig méretstabil marad. Ezáltal megelőzi a zajproblémákat, és mindenekelőtt folyamatosan biztosítja a kandalló hermetikus lezárását - ami az alacsony károsanyag-kibocsátású és nagy hatásfokú kandallók esetében elengedhetetlen. az Inserto 80 High Pressure tűztér különösen robusztus és hőálló Nordiker öntöttvasból készült.

Csak 2,3 kg üzemanyag óránként

Az innovatív égéstechnológiához tartozik a centrifugális ventilátor is, amely mindig elegendő oxigént biztosít a lángok számára. Az Inserto 80 High Pressure elsődleges és másodlagos levegője az optimális égés elérése érdekében beállítható.

990.600 Ft (780.000 Ft + ÁFA)
LA NORDICA INSERTO 80 HIGH PRESSURE KAZETTA
990.600 Ft (780.000 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Tömeg (kg) 128
Teljes teljesítmény (kW) 7.9
Méretek H x Sz x M (cm) 56 / 80 / 52
Szobafűtési kapacitás (m³) 226
Füstcsőcsatlakozás (mm) 160
Füstcsőcsatlakozás felül
Üveg (cm) 40 x 30
Hatékonyság (%) 82,4
Füstgáz hőmérséklete (°C) 287
Rönk hossza (cm) 30
Fafogyasztás (kg/h) 2,3
Füstgáz tömegáram (g/s) 5,4
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűztér magassága x szélessége x mélysége (cm) 30 / 40 / 30
Hamutároló Igen
1. típus (önzáró ajtó) Igen
Tisztaüveg rendszer Igen
Rönk, fa brikett Igen
Barnaszénbrikett Nem
Külső levegőcsatlakozás (mm) 120
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen
Mozgatható rács Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft