LA NORDICA ISOTTA EVO KÁLYHA

Cikkszám: 7119101
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó: LA NORDICA

Öntöttvas fatüzelésű kályha

• Kihúzható hamutartó fiók • Teljesen zománcozott öntöttvas szerkezet • Állítható elsődleges és másodlagos levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Elülső és oldalsó rakodóajtó • Kerámia üveg

A 11,9 kW névleges hőteljesítménnyel, 82%-os hatásfokkal és 338 m³ helyiségfűtési kapacitással az Isotta Evo-nak nem kell rejtőzködnie! A kályha zománcozott öntöttvasból készült, ami különösen robosztus és tartós.

  • Retro megjelenés

A zománcozott öntöttvasból készült kiváló minőségű kivitelezés magas minőségről tanúskodik. A külső megjelenés is a régi időket idézi. A dekoratív díszek időtlen retro megjelenést kölcsönöznek a La Nordica Isotta Evo kályhának. A robusztus anyagnak köszönhetően a tűzhely fenntarthatóan és gazdaságosan üzemeltethető. Az RDT rendszernek köszönhetően a tűztér hermetikusan zárt marad, és megakadályozza a magas zajszintet.

  • Gazdaságos kályha

Fenntarthatóság és teljesítményorientáltság a kulcsszavak a La Nordica kályha üzemeltetésében. Okos kialakításának köszönhetően az Isotta Evo óránként mindössze 3,2 kg tűzifát fogyaszt.

  • Külön elsődleges és másodlagos levegőszabályozás

A La Nordica Isotta Evo fatüzelésű kályha olyan vezérlési technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy elsődleges és másodlagos levegővel működjön. Ezen kívül a fatüzelésű kályha a La Nordica Post Combustion System (PCS) rendszerrel működik. Ez lehetővé teszi az utólagos égést, ezáltal növelve a hatékonyságot. A füstcsőcsatlakozás 150 mm átmérőjű, és a kandalló tetején található.

  • Önzáró ajtó: 1. típus

A kompakt kandalló tágas égéstérrel. Az ajtó nagyméretű üvegtáblával van ellátva és kialakításának köszönhetően automatikusan záródik. Az intelligens légkeringésnek és a Clean Glass Control (CGC) funkciónak köszönhetően a 37 x 52 cm-es üveg megtisztítja magát és a lángok látványa tiszta marad.

  • A hagyomány és a modernitás egyensúlya

Az Isotta Evo öntöttvas kályha teljesítményorientált, az ipari nagyolvasztó kemencék divatjának korát idézi. Vizuálisan az olasz La Nordica kályhagyártó az Isotta Evo-t az ipari bájhoz igazítja. A kompakt, 79 x 77,5 x 66 cm-es méreteknek köszönhetően a kályha minden helyiségbe könnyen telepíthető. A gyönyörű díszítések a La Nordica hagyományaihoz híven a részletekre való odafigyelésről tanúskodnak.

Színváltozatok
Fekete
Belső anyag
Öntvény
1.032.800 Ft 969.800 Ft (763.622 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -6%
LA NORDICA ISOTTA EVO KÁLYHA
1.032.800 Ft 969.800 Ft (763.622 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -6%

Paraméterek

Füstcső csonk 150mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Öntvény
Névleges teljesítmény (kW) 11,9
Térfűtési kapacitás (m³) 338
Hatékonyság 82 %
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 1248
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 272
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 12,31
Magasság (cm) 77,5
Szélesség (cm) 79
Mélység (cm) 52
Súly (kg) 190
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 3,2
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek