LA NORDICA ISOTTA EVO KÁLYHA FŐZŐLAPPAL

Cikkszám: 7119111
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

Öntöttvas fatüzelésű kályha

Az Isotta con cerchi EVO kályha a La Nordica cégtől rusztikus dizájnban mutatkozik be. De nemcsak a klasszikus nappalikat díszíti tökéletesen a kompakt fatüzelésű kályha, hanem a modern nappali koncepciók is megfelelő hátteret biztosítanak a készülék vonzó dizájnjának. A legmagasabb szintű funkcionalitással és technológiával győz meg: közel 12 kW teljesítményével a La Nordica Isotta Isotta akár 338 m³-es helyiségeket is könnyedén felfűti. A beépített, kivehető gyűrűkkel ellátott főzőlapon használhatja az égés hőjét az ételek elkészítéséhez.

Az Isotta con cerchi EVO teljes egészében öntöttvasból készült - ez biztosítja a nagyfokú stabilitást és tartósságot. A berendezés praktikus hamutartályt tartalmaz az égési maradékok egyszerű kiürítéséhez. A rostély lehetővé teszi, hogy a hamu és az égési maradékok az égéstérből előzetesen könnyen a hamutartóba kerüljenek. A beépített üvegöblítő rendszer biztosítja, hogy a lángok mindig akadálytalanul láthatók legyenek. A kályha az égéstér oldalán egy kiegészítő ajtóval rendelkezik, amely megkönnyíti a tűzifa rendszeres hozzáadását, így hosszabb ideig megszakítás nélkül élvezheti a lángokat.

Az Isotta con cerchi EVO kályha különleges jellemzői:

  • Beépített főzőlap

Az Isotta con cerchi EVO három kivehető gyűrűvel ellátott főzőlappal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy az égéshőt hatékonyan használhassa főzéshez és sütéshez anélkül, hogy előbb be kellene kapcsolnia a konyhai tűzhelyet. Amikor a főzőlap nincs használatban, öntöttvas fedővel védhető.

  • Füstcsőcsatlakozás lehetséges felül és hátul.

Döntse el saját maga, hogyan kívánja a tűzhelyet a helyiség kialakításába integrálni. Igényeitől függően használja a füstcsőcsatlakozást a kályha tetején vagy hátulján.

  • Különálló égéstér ajtó a tűzifa könnyebb visszarakása érdekében.

A különálló öntöttvas ajtó lehetővé teszi, hogy a kályha elején lévő nagy égéstér ajtó kinyitása nélkül új tűzifát rakjon a még izzó hamuágyba.

  • Az elsődleges és a másodlagos levegőellátás külön szabályozható.

Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátás segítségével. A kályhába már beépített elszívó fojtószelep lehetővé teszi a könnyű begyújtást és az ellenőrzött égést. A hamuzón keresztül beáramló primer levegőt az Isotta con cerchi EVO-ban található termosztát szabályozza.

Színváltozatok
Fekete
Belső anyag
Öntvény
1.106.000 Ft 1.050.700 Ft (827.323 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -5%
LA NORDICA ISOTTA EVO KÁLYHA FŐZŐLAPPAL
1.106.000 Ft 1.050.700 Ft (827.323 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -5%

Paraméterek

Füstcső csonk 150mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Öntvény
Névleges teljesítmény (kW) 11,9
Térfűtési kapacitás (m³) 338
Hatékonyság 82%
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 1248
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 272
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 9,3
Magasság (cm) 83
Szélesség (cm) 72
Mélység (cm) 66
Súly (kg) 216
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 2,5
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek