LA NORDICA MARLENA KÁLYHA

Cikkszám: 7119350
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

A La Nordica elegáns, 7,5 kW-os Marlena kályhájával akár 215 m³ térfogatú helyiséget is fűthet. A gyönyörű, zománcozott öntöttvasból készült, modern megjelenésű kályha minden helyiségnek időtlen és elegáns hangulatot kölcsönöz. Az ívelt panorámaüvegezésnek és a beépített üvegöblítésnek köszönhetően mindig akadálytalan kilátás nyílik a lángok játékára.

A fatüzelésű kályha kihúzható hamutartállyal van felszerelve az égésmaradványok gyors kiürítése érdekében. Az égési folyamat a külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátással optimálisan szabályozható. Az égéstér ajtaja kiváló minőségű kerámiaüvegből készült üveggel rendelkezik, amely 750 °C-ig hőálló.

✓ Zománcozott öntöttvas burkolat és panoráma üvegablak.
A Marlena a nagyméretű panoráma üvegablaknak köszönhetően csodálatos kilátást nyújt a tűzre. A beépített üvegöblítés hosszú időn keresztül biztosítja az akadálytalan kilátást, így Ön teljes mértékben élvezheti a lángok játékát. A zománcozott öntöttvas burkolat modern megjelenést kölcsönöz a kályhának. Az ergonomikusan kialakított fogantyú teszi teljessé az összképet.

✓ Égéstér ajtó kerámiaüveggel
A Marlena égéstér ajtaja szintén tömör öntöttvasból készült. Rendkívül szorosan záródik, és így hozzájárul az Ön biztonságához. Az égéstér ajtajának üvegtáblája kerámiaüvegből készült, amely 750° C-ig hőálló.

✓ Öntöttvas NordikerTM égéstér-bélés.

A La Nordica speciális égéstér-bélése, amely öntöttvas és kerámia keveréke, különösen magas égési hőmérsékletet biztosít, miközben csökkenti a szennyezőanyag-kibocsátást.

✓ Felső füstcsőcsatlakozás
A felső füstcsőcsatlakozásnak köszönhetően a Marlena bárhol elhelyezhető a helyiségben, és tökéletesen illeszkedik a helyiségkoncepcióba.

✓ Csatlakozás a külső befúvólevegőhöz
Igény esetén a gyönyörű kályha külső táplevegővel is üzemeltethető. Ez azt jelenti, hogy nem szívja el az oxigént abból a helyiségből, ahol elhelyezték.Ez különösen előnyös a különösen szűkös házak esetében.

✓ Az elsődleges és a másodlagos levegőellátás külön szabályozható.
Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátás segítségével. Így lassú, szabályozott égéssel járul hozzá a környezet védelméhez.

Színváltozatok
Fekete
Belső anyag
Öntvény
908.900 Ft (715.669 Ft + ÁFA)
LA NORDICA MARLENA KÁLYHA
908.900 Ft (715.669 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 130mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Öntvény
Névleges teljesítmény (kW) 7,5
Térfűtési kapacitás (m³) 215
Hatékonyság 86,5 %
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 930
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 216
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 5,3
Magasság (cm) 106,0
Szélesség (cm) 45
Mélység (cm) 50,1
Súly (kg) 140
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 2
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek