LA NORDICA ROSA L FATÜZELÉSŰ SPARHELT

Cikkszám: 7015438
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

La Nordica Rosa - A hagyomány találkozik a modernitással

A La Nordica Rosa kialakítása egy hagyományos konyhai tűzhelyre emlékeztet, de korántsem ódivatú. Az észak-olasz La Nordica gyártó fekete színben értelmezte újra a klasszikust, és 8,1 kW névleges hőteljesítménnyel szerelte fel. A 84 %-os hatásfokával nemcsak főzéshez és sütéshez ideális.

Tökéletes nagykonyhákba

A 232 m³-es helyiségfűtési térfogatával a La Nordica Rosa ideálisan alkalmas nagyméretű konyhákba vagy nyitott konyhákba. Nemcsak kellemes meleget, hanem meghitt hangulatot is kölcsönöz minden helyiségnek, ahol fel van szerelve.

Annak érdekében, hogy mindig legyen elegendő tüzelőanyag kéznél, a konyhai tűzhely nagy fatartó fiókkal rendelkezik. Itt a tüzelőanyag kényelmesen tárolható anélkül, hogy helyet foglalna vagy útban lenne.

A konyhai tűzhely külső burkolata robusztus acélból készült, porcelán zománcozott felülettel. Ez a jó hőkibocsátást különösen nagy ellenálló képességgel ötvözi. Így a beépítési helyiség gyorsan felmelegszik, és hosszas várakozás nélkül kellemes meleg jön létre.

Annak érdekében, hogy a konyhai tűzhelyen való főzés sokáig öröm legyen, a főzőfelület és a gyűrűk is polírozott öntöttvasból készültek. Az öntöttvas kiválóan vezeti a hőt, és így megbízható hőmérsékletet biztosít az ételek elkészítésekor. Az anyag hőállósága és stabilitása itt is előnyös a sütő számára.

 A konyhai tűzhely teste porcelánbevonatú acélból készült, és az Ön belsőépítészetéhez illeszkedő fekete antracit színben kapható, elegáns zománcozott acélburkolatának köszönhetően bármely konyhabelsőt gazdagít. Az elülső részen egy nagyméretű, dupla üvegezésű panoráma tűzhelyajtó található, amely ideális kilátást biztosít a tűztérbe. A felső keret porcelánbevonatú acélból, a főzőfelület pedig polírozott öntöttvasból készült. Az alulra lábak vannak erősítve, amelyek egyrészt megkönnyítik a tisztítást, másrészt lágyítják a test megjelenését.

Színváltozatok
Fekete
Belső anyag
Öntvény
1.201.100 Ft (945.748 Ft + ÁFA)
LA NORDICA ROSA L FATÜZELÉSŰ SPARHELT
1.201.100 Ft (945.748 Ft + ÁFA)

Leírás

A Rosa sparhelt jellemzői:

 • Minden általános főzési és sütési funkció lehetséges ✓ 
 • Állítható magasságú hamurostély ✓ 
 • Hatékony utóégetés ✓ 
  La Nordica által kifejlesztett tüzelőrendszer a két- vagy háromlevegős rendszernek köszönhetően biztosítja az utóégést, ami óriási mértékben csökkenti a károsanyag-kibocsátást
 • Öntöttvas ajtók ✓ 
  A sparthelt ajtaja kiváló minőségű öntöttvasból készül, ami azt jelenti, hogy idővel nem deformálódnak és állandó
 • Melegítő és tágas fa rekesz ✓ 
  A Rosa 5.0 sütőrekesz alatt egy praktikus zárt melegítő rekesz található . Tálalásig melegen tarthatja a kész ételt. A konyhai tűzhely alsó részén található nagy fiók  farekeszként szolgál, hogy mindig legyen kéznél elegendő tüzelőanyag
 • Füstcső csatlakozás felül és hátul is lehetséges ✓ 
  Igazítsa a tűzhelyet belső kialakításához, és rugalmasan válassza ki, hogy a füstcsövet a konyhai tűzhely tetejére vagy hátuljára kívánja-e csatlakoztatni
 • A primer és a szekunder levegő ellátás külön szabályozható ✓ 
  Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható primer és szekunder levegő ellátással. A lassú, szabályozott égetéssel hozzájárul a környezet védelméhez. Az előre beállított tercier levegőellátás különösen hatékony égést is biztosít

Paraméterek

Füstcső csonk 150mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Öntvény
Névleges teljesítmény (kW) 8,1
Térfűtési kapacitás (m³) 232
Hatékonyság 84%
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 1212
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 202
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 7
Magasság (cm) 86,1
Szélesség (cm) 97,5
Mélység (cm) 67,00
Égéstér (Ma x Sz x Mé) (cm) 32 x 27 x 36,2
Sütőrekesz (Ma x Sz x Mé) (cm) 30,6 x 29,6 x 46
Sütőtér térfogata (liter) 55
Súly 192 kg
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 2,3
Füstcső csatlakozás (mm) 150 (felül, hátul)
Külső levegő (mm) 120 (hátul)
Oldallapok porcelánzománcozott acél
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 12815 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!