LA NORDICA ROSA REVERSE 2.0 BORDEAUX FATÜZELÉSŰ SPARHELT KERÁMIA BURKOLATTAL

Cikkszám: 7015070
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

A meghittség találkozik a jó ízléssel

A La Nordica Rosa Reverse stílusos és hagyományos, és páratlan bájt kölcsönöz minden konyhának.Hozzon egy csipetnyi otthonosságot otthonába ezzel a fatüzelésű tűzhelytel.

A La Nordica Rosa Reverse kályha az Ön konyháját gazdagítja. Az alapanyagok és az ízek manapság egyre eltérőbbek. De a konyhai berendezések is sokat változtak. Az indukciós főzőlapok és az elektromos tűzhelyek felváltották az eredeti meleg és hangulatos helyet, amely egykor a család központi találkozóhelye volt. Annak érdekében, hogy a konyháknak ezt a régi varázsát visszaadja, a La Nordica a régi hagyományoknak megfelelően fatüzelésű tűzhelyeket is épít. A La Nordica Rosa Reverse nosztalgikus hangulatot áraszt, és gyönyörű és jól használható tűzzel világítja meg a helyiséget.

A tűzhely külseje Majolikával, egy ónmázas kerámiával van burkolva. A La Nordica Rosa Reverse tehát választhat a fényes bordeaux-i vagy a panna színű kerámia burkolat közül. A fatüzelésű tűzhely központi eleme természetesen a kandalló. Ebben az esetben öntöttvasból készül, és üvegöblítő rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a kerámia üveglap elkoszolódjon. Az égéstér mellett található a 28 literes zománcozott sütő. A hőmérséklet bármikor ellenőrizhető az üvegbe épített hőmérő segítségével. A La Nordica közvetlenül a sütő alá egy praktikus melegítőrekeszt épített be. A kettes számú tárolórekesz az alján található, és helyet biztosít a fakészleteknek és a mellékelt pókernek.

Extra nagy főzőlappal

A füstgázszabályozó a La Nordica Rosa Reverse középső részén található karral vezérelhető. Ez lehetővé teszi, hogy a füstgázokat vagy közvetlenül a kéménybe, vagy még egyszer a sütő köré vezessék, hogy felmelegítsék azt. A nagyméretű főzőlap polírozott öntöttvasból készült, és hosszú ideig megőrzi a hőt. Az 1030 x 851 x 650 mm-es (HxBxT) méreteknek köszönhetően a munkamagassága kényelmes 85 cm. Egy hozzá illő sütőtálca a tartozék.

Alacsony károsanyag-kibocsátás nagy hőteljesítmény mellett

A La Nordica Rosa Reverse a főzőfunkció mellett egy teljes értékű kandalló is. A 8,1 kW teljesítményével könnyedén képes akár 232 m³-t is felmelegíteni. A hatékony égésért és az alacsony károsanyag-kibocsátásért a magas, 81,1%-os hatásfok és az utóégető rendszer a felelős. Ennek eredményeképpen a tűzhely mindössze 2,3 kg/h fát fogyaszt. A füstcső csatlakoztatása a La Nordica Rosa Reverse jobb felső vagy hátsó falán lehetséges. A tűzhely külső levegőcsatlakozással is rendelkezik, így komplikációk nélkül üzemeltethető még jól szigetelt házakban is.  

Színváltozatok
Bordó
Belső anyag
Öntvény
1.213.500 Ft (955.512 Ft + ÁFA)
LA NORDICA ROSA  REVERSE 2.0 BORDEAUX FATÜZELÉSŰ SPARHELT KERÁMIA BURKOLATTAL
1.213.500 Ft (955.512 Ft + ÁFA)

Leírás

A Rosa Reverse 2.0 konyhai sütő különleges jellemzői:

✓ Minden szokásos főzési és sütési funkció lehetséges.
A Rosa Reverse 2.0 az összes főzési és sütési funkciót elvégzi, így függetleníti Önt az elektromos áramtól, gáztól vagy olajtól. A sütőrekesz ajtajába beépített hőmérővel könnyen szemmel tarthatja a sütési hőmérsékletet. A főzőlap mellett található egy mélyedés a vizes edény számára, amelyet szintén megvásárolhat üzletünkben.

✓ Melegítő rekesz a sütőrekesz alatt
A sütőtér alatt egy praktikus, zárt melegítőrekesz található. Itt felmelegítheti a tányérokat evés előtt, vagy tálalásig melegen tarthatja a kész ételeket.

✓ Hatékony utóégetés
A La Nordica által kifejlesztett égési rendszer biztosítja az utóégetést a két- vagy háromlevegős rendszernek köszönhetően, ami jelentősen csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

✓ Kiváló minőségű kerámia burkolat
Minden Liberty csempe egyedi, és apró egyedi jellemzőkkel rendelkezhet. Különböző színek közül választhat - piros vagy bézs. Kedvencét a változat menüponton keresztül választhatja ki.

✓ Öntöttvas ajtók
A konyhai sütő ajtajai kiváló minőségű öntöttvasból készültek, így idővel nem deformálódnak, és állandó tömítettséget biztosítanak.

✓ Beépített szélvédőmosó
A La Nordica konyhai tűzhely ablakmosó rendszere előmelegített légáramlással megakadályozza, hogy a tűztér látóablakán szennyeződések rakódjanak le. Így mindig tisztán láthatja a lángokat!

✓ Tágas fatárolórekesz
A tűzhely alsó részén található nagyméretű fiók fadepóként szolgál, így mindig elegendő tüzelőanyag van kéznél.

✓ Füstcsőcsatlakozás felül és hátul lehetséges
Szabja a Rosa Reverse 2.0-t az Ön helyiségének kialakításához, és válassza ki, hogy a füstcsövet a konyhai tűzhely tetején vagy hátulján szeretné-e csatlakoztatni.

✓ Külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátás
Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátással. Ez lehetővé teszi, hogy lassú, szabályozott égéssel hozzájáruljon a környezet védelméhez.

✓ Külső légbevezetés
A külső légbevezetés (ASC) egy csőcsatlakozó rendszer, amely lehetővé teszi a levegő kívülről történő beszívását és az előmelegített helyiségbe történő bevezetését.

Paraméterek

Füstcső csonk 150mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény 8,2 kW
Hatékonyság 86,5 %
Fűtési kapacitás 235 m³
Energiahatékonysági osztály A+
A kipufogógázok átlagos CO-tartalma 609 mg/m³
Porszemcsék 10 mg/m³
Füstgáz-hőmérséklet 189 °C
Szállítási nyomás 12 Pa
Óránkénti fafogyasztás 2,3 kg/h
Kipufogógáz tömegáram 6,9 g/s
Súly 183 kg
Füstcsőcsatlakozás 150 mm (felül, hátul)
Csatlakozás külső levegőellátáshoz 100 mm (hátul)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!