LA NORDICA ROSSELLA PLUS FORNO EVO LIBERTY BORDEAUX FATÜZELÉSŰ KÁLYHA

Cikkszám: 7112380
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

A La Nordica Rosella Plus Forno Evo

A kisebb helyigényű konyhák számára a La Nordica Rosella Plus Forno Evo ideális konyhai tűzhely. A Rosella sorozat nagyobb testvéreihez hasonlóan a La Nordica Rosella-nak is önállóan kell állnia, hogy megmutathassa gyönyörű oldalait. Vannak ugyanis bordó vagy bézs színű csempék, amelyek túl szépek ahhoz, hogy elrejtsük őket. De természetes kőburkolat is lehetséges. A díszítőelemek az előlapra is felkerülnek, harmonikus összképet alkotva.

Alacsony károsanyag-kibocsátás és jó hatékonyság

Az égéstérbe egy panoráma ablakon keresztül lehet belátni, amely üvegöblítéssel rendelkezik. Kettős égés zajlik benne, hogy a hatásfok a lehető legmagasabbra, nevezetesen 86 %-ra emelkedjen. A két szabályozható levegőellátás mellett van egy harmadik levegőellátás is, amely már előre be van állítva, és közvetlenül a lángok felett áramlik az égéstérbe. Ott a felszálló részecskéket egy utóégető rendszerbe táplálja. Az eredmény: nagyobb energiahozam kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett.

Robusztus öntöttvas

A keret, a teteje, valamint a gyűrűk öntöttvasból készültek, ezért nagyon tartósak. Az öntöttvas ajtók biztosítják, hogy a La Nordica Rossella állandóan feszes legyen, mivel az öntöttvas nem deformálódik. Ez biztosítja, hogy a füst nem áramlik vissza a szobába.

Főzés, sütés és fűtés

A La Nordica Rossella-val körülbelül 260 m³ helyiségtérfogatot fűthetünk 9,1 kW névleges hőteljesítmény mellett. De a hőt ételkészítésre is felhasználhatja. A sütőtér 37 literes, és több szintes, amelybe rácsot vagy tálcát csúsztathat. A kilátóüvegbe egy hőmérő van beépítve, amely megbízhatóan jelzi a sütő hőmérsékletét.

Színváltozatok
Belső anyag
Öntvény
1.245.700 Ft (980.866 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
LA NORDICA ROSSELLA PLUS FORNO EVO LIBERTY BORDEAUX FATÜZELÉSŰ KÁLYHA
1.245.700 Ft (980.866 Ft + ÁFA)

Leírás

A Rosella sparhelt jellemzői:

 • Minden általános főzési és sütési funkció lehetséges ✓ 
 • Hatékony utóégetés ✓ 
 • Öntöttvas ajtók ✓ 
  A sparthelt ajtaja kiváló minőségű öntöttvasból készül, ami azt jelenti, hogy idővel nem deformálódnak és állandó tömítést biztosítanak.
 • Tiszta üveg rendszer ✓ 
  A La Nordica sparthelt ablaktisztító rendszere előmelegített levegőáramot használ, hogy megakadályozza a szennyeződés lerakódását a tűztér üvegfelületén.
 • La Nordica által kifejlesztett tüzelőrendszer a két- vagy háromlevegős rendszernek köszönhetően biztosítja az utóégést, ami óriási mértékben csökkenti a károsanyag-kibocsátást.
 • Öntöttvas ajtók ✓ 
  A sparthelt ajtaja kiváló minőségű öntöttvasból készül, ami azt jelenti, hogy idővel nem deformálódnak és állandó tömítést biztosítanak.
 • A primer és a szekunder levegő ellátás külön szabályozható ✓ 
  Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható primer és szekunder levegő ellátással. A lassú, szabályozott égetéssel hozzájárul a környezet védelméhez. Az előre beállított tercier levegőellátás különösen hatékony égést is biztosít.
 • Füstcső csatlakozás felül és hátul is lehetséges ✓ 
  Igazítsa a tűzhelyet belső kialakításához, és rugalmasan válassza ki, hogy a füstcsövet a konyhai tűzhely tetejére vagy hátuljára kívánja-e csatlakoztatni.
 • Külső légbeszívás ✓ 
 • Számos kiváló minőségű burkolatváltozat ✓ 

Paraméterek

Füstcső csonk 130mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény (kW) 9,1
Térfűtési kapacitás (m³) 260
Hatékonyság (%) 86
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 777
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 215
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 7,0
Magasság (cm) 135,9
Szélesség (cm) 55,9
Mélység (cm) 53,6
Sütőtér térfogata (liter) 37
Súly (kg) 195
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 2,4
Füstcső csatlakozás (mm) 130 (felül)
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 12815 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek