A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
LA NORDICA ROSETTA BII BORDEAUX FATÜZELÉSŰ SPARHELT
970.800 Ft (764.409 Ft + ÁFA)

LA NORDICA ROSETTA BII BORDEAUX FATÜZELÉSŰ SPARHELT

Színváltozatok
Belső anyag
Öntvény
970.800 Ft (764.409 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 7013100
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A La Nordica Rosetta BII

A kisebb helyigényű konyhák számára a La Nordica Rosetta BII ideális konyhai tűzhely. A Rosa sorozat nagyobb testvéreihez hasonlóan a La Nordica Rosetta-nak is önállóan kell állnia, hogy megmutathassa gyönyörű oldalait. Vannak ugyanis bordó vagy bézs színű csempék, amelyek túl szépek ahhoz, hogy elrejtsük őket. De természetes kőburkolat is lehetséges. A díszítőelemek az előlapra is felkerülnek, harmonikus összképet alkotva.

Alacsony károsanyag-kibocsátás és jó hatékonyság

Az égéstérbe egy panoráma ablakon keresztül lehet belátni, amely üvegöblítéssel rendelkezik. Kettős égés zajlik benne, hogy a hatásfok a lehető legmagasabbra, nevezetesen 86 %-ra emelkedjen. A két szabályozható levegőellátás mellett van egy harmadik levegőellátás is, amely már előre be van állítva, és közvetlenül a lángok felett áramlik az égéstérbe. Ott a felszálló részecskéket egy utóégető rendszerbe táplálja. Az eredmény: nagyobb energiahozam kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett.

Nagyszerű megjelenés

Az előlapok mögött a La Nordica Rosetta BII fa fiókja található. Ez nagyon tágas, így elegendő fahasábot lehet benne tárolni. Így nem kell főzés közben fát hoznia. A fafiók fölött található a La Nordica Rosetta BII szíve, a tűztér, mellette pedig a sütőrekesz.

Robusztus öntöttvas

A keret, a teteje, valamint a gyűrűk öntöttvasból készültek, ezért nagyon tartósak. Az öntöttvas ajtók biztosítják, hogy a La Nordica Rosetta BII állandóan feszes legyen, mivel az öntöttvas nem deformálódik. Ez biztosítja, hogy a füst nem áramlik vissza a szobába.

Főzés, sütés és fűtés

A La Nordica Rosetta BII-vel körülbelül 226 m³ helyiségtérfogatot fűthetünk 7,9 kW névleges hőteljesítmény mellett. De a hőt ételkészítésre is felhasználhatja. A sütőtér 28 literes, és több szintes, amelybe rácsot vagy tálcát csúsztathat. A kilátóüvegbe egy hőmérő van beépítve, amely megbízhatóan jelzi a sütő hőmérsékletét. A sütőtér alatt egy kis melegítőrekesz van beépítve.

Leírás

A Rosetta sparhelt jellemzői:

 • Minden általános főzési és sütési funkció lehetséges ✓ 
 • Hatékony utóégetés ✓ 
  La Nordica által kifejlesztett tüzelőrendszer a két- vagy háromlevegős rendszernek köszönhetően biztosítja az utóégést, ami óriási mértékben csökkenti a károsanyag-kibocsátást
 • Öntöttvas ajtók ✓ 
  A sparthelt ajtaja kiváló minőségű öntöttvasból készül, ami azt jelenti, hogy idővel nem deformálódnak és állandó tömítést biztosítanak
 • Füstcső csatlakozás felül és hátul is lehetséges ✓ 
  Igazítsa a tűzhelyet belső kialakításához, és rugalmasan válassza ki, hogy a füstcsövet a konyhai tűzhely tetejére vagy hátuljára kívánja-e csatlakoztatni
 • A primer és a szekunder levegő ellátás külön szabályozható ✓ 
  Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható primer és szekunder levegő ellátással. A lassú, szabályozott égetéssel hozzájárul a környezet védelméhez. Az előre beállított tercier levegőellátás különösen hatékony égést is biztosít
 • Külső légbeszívás ✓ 
 • Számos kiváló minőségű burkolatváltozat ✓ 

Paraméterek

Füstcső csonk 130mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Zárt égésterű
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény (kW) 7,9
Térfűtési kapacitás (m³) 226
Hatékonyság (%) 86,9
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 586
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 177
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 6,7
Magasság (cm) 84,3
Szélesség (cm) 88,5
Mélység (cm) 57,2
Sütőtér térfogata (liter) 28
Súly (kg) 153
Tüzelőanyag fa
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 2,5
Füstcső csatlakozás (mm) 130 (felül, hátul)
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 12815 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.