LA NORDICA TERMOROSSELLA PLUS FORNO DSA 4.0 VÍZTERES KÁLYHA BORDEAUX

Cikkszám: 7117361
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: LA NORDICA

A La Nordica Termorossella Plus Forno Forno DSA 4.0 vízteres kályhával számos előnyt élvezhet egyetlen készülékkel. A szobát, melyben a kályha található, 3,1 kW-tal és a központi fűtési rendszerhez csatlakoztatva akár az egész házat további 8 kW-tal fűtheti. Összesen 11,1 kW névleges teljesítmény áll rendelkezésre 88 %-os hatásfokkal. A fatüzelésű kályha a nagy égéstér mellett egy tágas sütőtérrel is rendelkezik a sültek, rakott ételek vagy sütemények elkészítéséhez.

Mindkét ajtó kerámiaüveggel van ellátva, és a sütőrekeszben hőmérő is található. Ezenkívül az égéstérben van egy üvegöblítő rendszer. A kályha alsó részében kihúzható hamu- és fadoboz teszi teljessé a funkciókat.

A Termorossella Plus Forno DSA 4.0 vizuálisan is meggyőző: a burkolat esetében a változatmenüben választhat az erős vörös vagy világos bézs színű majolika csempék, valamint a sötétszürke árnyalatú kő között. A felső füstcsőcsatlakozás nagyon helytakarékos, falhoz közeli beépítést tesz lehetővé. Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátás révén. 

A tüzeléshez egy piszkavas, egy sütőtálca és egy hővédő kesztyű tartozik a szállításhoz.

A Termorossella Plus Forno Forno DSA 4.0 vízteres kályha különleges jellemzői: 

Kiváló minőségű majolika vagy kő burkolat.
A majolika egy olyan kerámiatípus, amelyet kéthetes folyamat során, igényes kézi munkával, a legmodernebb technológia segítségével állítanak elő. Minden egyes majolika csempe egyedi és apró egyedi jellemzőkkel rendelkezhet. A Termorossella Plus Forno Forno DSA 4.0 sötét és világos változatban kapható. Létezik egy kő burkolat is, amely tárolja az égés hőjét, és a tűz kialvása után még egy ideig tovább adja a hőt a helyiségnek, ahol a kályha van felszerelve.

Praktikus jellemzők
Az égési maradékok könnyű kiürítése érdekében hamutároló rekesz található, amelybe a hamu és az égési maradékok egy rezgőrács segítségével könnyen elszállíthatók. A hamutartó rekesz alatt egy tágas fafiók található a tűzifa tárolására. Az ajtók kerámiaüveggel vannak ellátva, és az égéstér beépített üvegöblítéssel is rendelkezik, hogy mindig tiszta legyen a kilátás.

Beépített sütőrekesz
A Termorossella Plus Forno DSA 4.0 felső részében található sütőtér öt oldalról meleg levegővel van körülvéve, és az ajtóra szerelt hőmérőnek köszönhetően könnyed hőmérséklet-szabályozást biztosít.

DSA - automatikus biztonsági berendezés.
Ez a készülék lehetővé teszi a vízhőmérséklet hirtelen csökkentését a biztonsági hőmérséklet elérésekor. Ez azt jelenti, hogy a készüléket zárt tágulási tartály mellett is lehet üzemeltetni.

Felső füstcsőcsatlakozás
A felső füstcsőcsatlakozás nagyon helytakarékos, falhoz közeli beépítést tesz lehetővé.

Az elsődleges és a másodlagos levegőellátás külön szabályozható
Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátás segítségével. Emellett a tercier levegő célzott használata biztosítja a környezetbarát égést.

Színváltozatok
Bordó
Belső anyag
Öntvény
1.545.800 Ft (1.217.165 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
LA NORDICA TERMOROSSELLA PLUS FORNO DSA 4.0 VÍZTERES KÁLYHA BORDEAUX
1.545.800 Ft (1.217.165 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 130mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Kerámia
Névleges teljesítmény (kW) 11
Vízteres teljesítmény (kW) 8
Térfűtési kapacitás (m³) 318
Hatékonyság 88%
Energiahatékonysági osztály A+
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 908
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 185
Kimenő füstgáz tömegáram (g/s) 7,9
Magasság (cm) 137,9
Szélesség (cm) 55,9
Mélység (cm) 53,3
Súly (kg) 218
Óránkénti fogyasztás (kg/h) 3
Égéstér betét öntöttvas
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat
EN 13240 tanúsítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!