LA NORDICA

EGY FŰTÉSNEK SZENTELT ÉLET

A La Nordica-Extraflame csoportot Olaszország északkeleti részének jellegzetes erői mozgatják: a szenvedély és a kemény munka. Még a "hagyományos" fűtés területén is az innováció mindig is jellemző volt a La Nordica-Extraflame termékeire. Ennek köszönhetően a csoport az elmúlt 50 év során jelentős piaci részesedést szerzett, és ma már a világ 50 országában értékesíti termékeit. A La Nordica-Extraflame csoport története 1968-ig nyúlik vissza. Azóta a vállalat keményen dolgozott a termékpaletta bővítésén és tökéletesítésén, amelyek a modern piac minden igényét és preferenciáját ki tudják elégíteni.

A La Nordica-Extraflame csoport modern, klasszikus és rusztikus stílusú fa- és pelletkályhákat, valamint fatüzelésű tűzhelyeket, kandallókat és kazánokat gyárt. A Nordica-Extraflame termékei élen járnak a szakmában, és megfelelnek a legszigorúbb kibocsátási előírásoknak. Mindegyikük CE-jelöléssel is rendelkezik, és az Olaszországban érvényes szabványoknál is szigorúbb nemzetközi szabványok szerint tanúsított.

LA NORDICA S.p.A. - FATÜZELÉSŰ TERMÉKEK

A La Nordica vezető szerepet tölt be a fatüzelésű fűtőberendezések terén, és kiváló hírnévvel büszkélkedhet a napjaink egyre különlegesebb és igényesebb követelményeinek megfelelő új megoldások kifejlesztésében. A La Nordica széles választéka, beleértve a klasszikus, rusztikus és modern termékcsaládokat, a részletekre való odafigyelés és a folyamatosan kiváló minőség bizonyítja e hírnév megalapozottságát. A La Nordica kiváló minőségű anyagokat, pontos kivitelezést és a részletekre való odafigyelést - egyszóval az olasz formatervezés legjobb aspektusait - kínálja a vásárlóknak a világ minden táján.

Kultúrájuk, haladásuk és a háztartási fatüzelésükhöz való hozzáállásuk az ökológián, a gazdaságosságon, a megbízható, környezetbarát termékeken és a károsanyag-kibocsátás csökkentése iránti valódi elkötelezettségen alapul.

Rendezés: