A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

LEO 100 PANORÁMA GÁZKANDALLÓ
1.047.800 Ft (825.039 Ft + ÁFA)

LEO 100 PANORÁMA GÁZKANDALLÓ

Gáz típusa
G20
1.047.800 Ft (825.039 Ft + ÁFA)
Cikkszám: LEO/LP/100/G20
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A LEO gázkandallók jellemzője a modernitás, az innováció, a technológiai áttörés. A LEO gázkandallók modern, széles üvegezéssel rendelkeznek, amik gyönyörű rálátást nyújtanak a tűzre. A gázkandallók lángjának intenzitása, illetve magassága tetszés szerint állítható egy távirányító segítségével. A LEO gázkandallók innovatív megoldást nyújtanak az otthonod felfűtésére. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és rendkívüli kényelmet nyújtanak használójának. A gázkandallók speciálisan kialakított égőfejjel vannak felszerelve, amely az igazi kandallók hangulatát idézik.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSA

A Kratki gyártó gázkandallóbetéteket az innovatív technológiák, a kiváló minőségű elegáns kialakítás és a könnyű használat jellemzi. A kandallóbetét minimalis keretezése, valamint a speciálisan kifejlesztett gázégők együttesen egyedülálló élményt nyújtanak, akárcsak a fatüzelésű kandallók esetében. Ezenkívül a gázkandallók lehetőséget kínálnak a láng magasságának beállítására, ill. testreszabására a távvezérlő segítségével, amely a csomagolás részét képezi. 

NAGYFOKÚ BIZTONSÁG

A kandallóbetét CE és KIVA tanúsítvánnyal rendelkezik, garantálva a biztonságos használatot, valamint az környezet védelmét. A legmagasabb szintű biztonság érdekében a tűztér hermetikusan le van zárva. A LEO gázkandallóbetétek modern biztonsági rendszerrelvannak felszerelve, amely bármilyen probléma esetén automatikusan kikapcsolja a kandallóbetétet.

MODERN DESIGN

Az exkluzív Kratki LEO gázkandallókat a modern formatervezés és az esztétikus kivitel jellemzi. A kandallóbetét háromoldalas üvege egyedi stílusú és modern megjelenést kölcsönöz a beltérnek, valamint vizuálisan kibővíti a kandallóbetét tűzterét.

KOMFORT

A gázkandallóbetét termosztatikus vezérléssel, ill. beépített termosztáttal rendelkezik, így a tűz égésének intenzitása a csomagolásban mellékelt távirányító segítségével kényelmesen és egyszerűen szabályozható. A gázkandallóbetét beszerelése szakembert igényel! A kémény egy speciális gázkémény, mely cső a csőben elven működik, tehát a kéményen keresztül kapjuk a levegőt az égéshez és ezen keresztül távozik az égéstermék is. Bővebb információért keresse kollégáinkat

A gázkandallóbetét idővezítő funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a napi hőmérsékletet akár 7 nappal előre is be lehet programozni. A készülék saját tápegységgel rendelkezik, és nem igényel külső áramforrást. A gázkandallóbetét kezelőpaneljét elsődlegesen 4 x 1,5 V-os elem látja el árammal, de lehetséges egy második, opcionális G-60 ZBE tápegység megvásárolása is.

A gázkandallók alapesetben földgáz (G20) üzemelésűek, de külön rendelésre kérhetőek PB-gázpalackos verzióban is, amit a termék megrendelése után a "Megjegyzés" rovatban tud jelezni. 
Ebben az esetben az égőfejet és a fúvókákat a gyárban cserélik és ennek megfelelően vizsgálják be. Későbbi cserére nincs lehetőség!
Megrendelés előtt ellenőrizze, hogy a készülék alkalmas-e a helyszínen lévő gázhoz. 

Az Ön tanácsadója a gázkandallók témájában: 

László szívesen ad Önnek tanácsot a kályhákkal kapcsolatos minden kérdésben. Nincs megválaszolatlan kérdés, nincs megoldatlan probléma. Kollégánk szakkereskedőként részletesen tájékoztatja Önt portfóliónkról is. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Akkor forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen: 

E-mail: kerecsen.laszlo@mbkandallo.hu
Telefon: +36 30 644 3124 

Paraméterek

Névleges teljesítmény (kW) 9.2
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 4,3 - 9,2
Hatékonyság (%) 79.3
Üzemanyag típusa földgáz
Súly (kg) 106,0
Energiahatékonysági arány EEI 79.37
Anyaga acél
Szélesség (cm) 115,50
Magasság (cm) 90,30
Mélység (cm) 48,10

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.