A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

LEO 70 BALOS GÁZKANDALLÓ
792.600 Ft (624.094 Ft + ÁFA)

LEO 70 BALOS GÁZKANDALLÓ

Gáz típusa
G20
792.600 Ft (624.094 Ft + ÁFA)
Cikkszám: LEO/L/70/G20
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A LEO gázkandallók jellemzője a modernitás, az innováció, a technológiai áttörés. A LEO gázkandallók modern, széles üvegezéssel rendelkeznek, amik gyönyörű rálátást nyújtanak a tűzre. A gázkandallók lángjának intenzitása, illetve magassága tetszés szerint állítható egy távirányító segítségével. A LEO gázkandallók innovatív megoldást nyújtanak az otthonod felfűtésére. Kiváló minőségű anyagból készülnek, és rendkívüli kényelmet nyújtanak használójának. A gázkandallók speciálisan kialakított égőfejjel vannak felszerelve, amely az igazi kandallók hangulatát idézik.

A gázkandallók alapesetben földgáz (G20) üzemelésűek, de külön rendelésre kérhetőek PB-gázpalackos verzióban is, amit a termék megrendelése után a "Megjegyzés" rovatban tud jelezni. 
Ebben az esetben az égőfejet és a fúvókákat a gyárban cserélik és ennek megfelelően vizsgálják be. Későbbi cserére nincs lehetőség!
Megrendelés előtt ellenőrizze, hogy a készülék alkalmas-e a helyszínen lévő gázhoz. 

Az Ön tanácsadója a gázkandallók témájában: 

László szívesen ad Önnek tanácsot a kályhákkal kapcsolatos minden kérdésben. Nincs megválaszolatlan kérdés, nincs megoldatlan probléma. Kollégánk szakkereskedőként részletesen tájékoztatja Önt portfóliónkról is. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Akkor forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen: 

E-mail: kerecsen.laszlo@mbkandallo.hu
Telefon: +36 30 644 3124 

Paraméterek

Névleges teljesítmény (kW) 4.8
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 3,5 - 4,8
Hatékonyság (%) 86.4
Üzemanyag típusa földgáz
Súly (kg) 80,0
Energiahatékonysági arány EEI 83.20
Anyaga acél
Szélesség (cm) 79,70
Magasság (cm) 81,60
Mélység (cm) 37,50

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.