A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

MB 100 BLACK LIFTES KANDALLÓBETÉT
1.222.030 Ft (962.228 Ft + ÁFA)

MB 100 BLACK LIFTES KANDALLÓBETÉT

Füstcső csonk
Ø200mm
1.222.030 Ft (962.228 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: MB100/G/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Kratki cég MB 100 G kandallóbetétje olyan kandallóbetét, amelynek beszerelését lehetőleg megfelelő szakembernek kell elvégeznie, hogy Ön később a biztonságos üzemeltetés előnyeit élvezhesse. A betét előnye a modern kialakításban rejlik: miközben a nagyvonalú üvegezés nyugodt hangulattal kényezteti Önt, a szükséges technika eltűnik a falban vagy a kandallóban.

Ez az a kandalló amire mindenki felkapja fejét!

  • Több, mint 1 méter széles üvegfelület  
  • Modern design
  • Lenyűgöző termotec belső égéstér
  • Szabályozható külső levegő
  • Utóégető rendszer
  • Tisztaüveg rendszer
  • Alacsony károsanyag kibocsátás
  • 80% feletti hatásfok

Leírás

A vizuális kialakítás teljesen Önre van bízva - míg a Kratki a modern technológiát 95 cm széles panoráma kilátással kínálja, a kandallót teljesen az Ön igényei szerint alakíthatja ki. Engedje szabadjára kreativitását, és hozzon létre egy egyedi elemet életterében. Az MB 100 G betét teljes szélessége több mint 1 méter, az elejét az üvegezés határozza meg.

A Kratki cég az MB 100 G kandallóbetétet kizárólag kiváló minőségű anyagokból és modern technológiák felhasználásával gyártotta, hogy Ön minél tovább élvezhesse a széles tűztér látványát. Míg a kandallótest és a kandalló előlapja hőálló kazánacélból, addig az üveg robusztus üvegkerámiából készült. A nagyméretű tűztér, amely fával is tüzelhető, Acumotte béléssel van kibélelve. Ez az anyag különleges tulajdonságokkal rendelkezik az ellenállás és a szigetelés tekintetében, és gyorsabban érhet el magasabb hőmérsékletet az égéstérben, valamint jobb égést. A tűzifa maradék nedvességtartalmának 20 %-nál kisebbnek kell lennie. Az MB 100 G kandallóbetéttel akár 40 cm hosszúságú rönkökkel is fűtheti lakóterét. Annak érdekében, hogy az MB 100 Guillotine kandallóbetétet biztonságosan tudja kezelni, a Kratki cég a tűztér alját az ajtóhoz képest lejjebb helyezte. A kényelmesen felfelé csúsztatható tűztér ajtajának kinyitásakor nem kell attól tartania, hogy a tűzifa kiesik.

Az MB 100 G betét tüzelése 14 kW névleges hőteljesítményt eredményez, a hőteljesítmény 6 és 17 kW közötti tartományban mozog. A 82%-os hatásfokának köszönhetően az MB 100 G hatékony és alacsony károsanyag-kibocsátású égést biztosít. Az égést külső levegőellátás támogatja, amelyet aztán egy hármas szellőzőrendszerre osztanak szét. Az kandallóbetéttel a hamu nélküli égés előnyeit élvezheti, amely során a hamu minden egyes további égési folyamat során kiég. A kiváló minőségű anyag és a modern technológia szimbiózisának pozitív eredménye az energiahatékonysági osztályban is megmutatkozik - az MB 100 G kandallóbetéttel Ön az A energiaosztály előnyeiben részesül.

Az MB 100 G állítható lábakkal rendelkezik, ami megkönnyíti az összeszerelést és a telepítést. A Kratki cég továbbá úgy tervezte meg a kandallóbetétet, hogy a meleg levegő további elvezetése is lehetséges legyen. Az öntöttvas füstcső csonk két részből álló, amik teljesen mozgathatóak, 360 fokos elfordulással.

 

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Síküveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 14
Üvegtípus Dekor
Névleges teljesítmény (kW) 14,0
A fűtőteljesítmény tartománya (kW) 6,0 - 17,0
Hőhatás (%) 82,0
Füstcsőcsonk átmérője (mm) 200
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 327,0
Szén-dioxid kibocsátás (13% O2 ) ≤ 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 220,0
Maximális rönkhossz (cm) 50
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 27,0
Energiahatékonysági arány 108.01
Felső szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥900
Alsó szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥700
Anyag acél
Szélesség (cm) 125,40
Magasság (cm) 129,30
Mélység (cm) 51,50
Dekoratív üveg Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól