A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

MB 100 BLACK LIFTES KANDALLÓBETÉT

1.222.030 Ft (962.228 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
200mm
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: MB100/G/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Kratki cég MB 100 G kandallóbetétje olyan kandallóbetét, amelynek beszerelését lehetőleg megfelelő szakembernek kell elvégeznie, hogy Ön később a biztonságos üzemeltetés előnyeit élvezhesse. A betét előnye a modern kialakításban rejlik: miközben a nagyvonalú üvegezés nyugodt hangulattal kényezteti Önt, a szükséges technika eltűnik a falban vagy a kandallóban.

Ez az a kandalló amire mindenki felkapja fejét!

  • Több, mint 1 méter széles üvegfelület  
  • Modern design
  • Lenyűgöző termotec belső égéstér
  • Szabályozható külső levegő
  • Utóégető rendszer
  • Tisztaüveg rendszer
  • Alacsony károsanyag kibocsátás
  • 80% feletti hatásfok
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Leírás

A vizuális kialakítás teljesen Önre van bízva - míg a Kratki a modern technológiát 95 cm széles panoráma kilátással kínálja, a kandallót teljesen az Ön igényei szerint alakíthatja ki. Engedje szabadjára kreativitását, és hozzon létre egy egyedi elemet életterében. Az MB 100 G betét teljes szélessége több mint 1 méter, az elejét az üvegezés határozza meg.

A Kratki cég az MB 100 G kandallóbetétet kizárólag kiváló minőségű anyagokból és modern technológiák felhasználásával gyártotta, hogy Ön minél tovább élvezhesse a széles tűztér látványát. Míg a kandallótest és a kandalló előlapja hőálló kazánacélból, addig az üveg robusztus üvegkerámiából készült. A nagyméretű tűztér, amely fával is tüzelhető, Acumotte béléssel van kibélelve. Ez az anyag különleges tulajdonságokkal rendelkezik az ellenállás és a szigetelés tekintetében, és gyorsabban érhet el magasabb hőmérsékletet az égéstérben, valamint jobb égést. A tűzifa maradék nedvességtartalmának 20 %-nál kisebbnek kell lennie. Az MB 100 G kandallóbetéttel akár 40 cm hosszúságú rönkökkel is fűtheti lakóterét. Annak érdekében, hogy az MB 100 Guillotine kandallóbetétet biztonságosan tudja kezelni, a Kratki cég a tűztér alját az ajtóhoz képest lejjebb helyezte. A kényelmesen felfelé csúsztatható tűztér ajtajának kinyitásakor nem kell attól tartania, hogy a tűzifa kiesik.

Az MB 100 G betét tüzelése 14 kW névleges hőteljesítményt eredményez, a hőteljesítmény 6 és 17 kW közötti tartományban mozog. A 82%-os hatásfokának köszönhetően az MB 100 G hatékony és alacsony károsanyag-kibocsátású égést biztosít. Az égést külső levegőellátás támogatja, amelyet aztán egy hármas szellőzőrendszerre osztanak szét. Az kandallóbetéttel a hamu nélküli égés előnyeit élvezheti, amely során a hamu minden egyes további égési folyamat során kiég. A kiváló minőségű anyag és a modern technológia szimbiózisának pozitív eredménye az energiahatékonysági osztályban is megmutatkozik - az MB 100 G kandallóbetéttel Ön az A energiaosztály előnyeiben részesül.

Az MB 100 G állítható lábakkal rendelkezik, ami megkönnyíti az összeszerelést és a telepítést. A Kratki cég továbbá úgy tervezte meg a kandallóbetétet, hogy a meleg levegő további elvezetése is lehetséges legyen. Az öntöttvas füstcső csonk két részből álló, amik teljesen mozgathatóak, 360 fokos elfordulással.

 

Paraméterek

Névleges teljesítmény: 14kW
Gyártó Kratki
Anyag Lemez
Üvegtípus Síküveges
Típus Zárt égésterű
Mélység Normál
Ajtó szerkezet Liftes
Névleges teljesítmény (kW) 14,0
A fűtőteljesítmény tartománya (kW) 6,0 - 17,0
Hőhatás (%) 82,0
Füstcsőcsonk átmérője (mm) 200
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 327,0
Szén-dioxid kibocsátás (13% O2 ) ≤ 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 220,0
Maximális rönkhossz (cm) 50
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 27,0
Energiahatékonysági arány 108.01
Felső szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥900
Alsó szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥700
Anyag acél
Szélesség (cm) 125,40
Magasság (cm) 129,30
Mélység (cm) 51,50
Dekoratív üveg Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

ANTEK 150

Raktáron
226.940 Ft