A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

MB 120 LIFTES KANDALLÓBETÉT FEKETE BELSŐVEL
1.408.260 Ft (1.108.866 Ft + ÁFA)

MB 120 LIFTES KANDALLÓBETÉT FEKETE BELSŐVEL

Füstcső csonk
Ø200mm
1.408.260 Ft (1.108.866 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: MB120/G/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Az MB 120 G kandallóbetét egy modern kandallóbetét, amelynek ajtaja kényelmesen és egyszerűen, felfelé csúsztatva nyitható. A kandallóbetétet szabad utat engedhet kreativitásának, és egyéni hangulatot teremthet.

A Kratki cég MB 120 G kandallóbetétje a cég jellegzetes modellje - meggyőzi Önt az anyag és a kivitelezés magas minőségével, így egy hosszú élettartamú termék mellett dönt.

Az MB 120 G kandallóbetét jelentős, 1,40 méteres szélességgel rendelkezik, amivel a tűztérben lévő üvegezés szinte azonos méretű.

A betét kizárólag kiváló minőségű anyagokból készült, ami a Kratki vállalatra jellemző. A kandalló teste és előlapja is kiváló minőségű kazánacélból készül, az égéstér pedig Termotec béléssel van kibélelve. Ez az anyag különleges tulajdonságokkal rendelkezik a szigetelés tekintetében, így gyorsabban érheti el a magasabb hőmérsékletet, és még hatékonyabb égést biztosít. A tűztérben lévő üveg kiváló minőségű üvegkerámiából készült.

A Kratki az Ön biztonságát is szem előtt tartja - annak érdekében, hogy a leeső parázs vagy rönk ne sérüljön meg, a tűztér padlója az ajtóval szemben le van süllyesztve. Az égést külső levegőellátás támogatja, amelyet aztán egy hármas szellőzőrendszer hatékonyan eloszt az égéstérben. Az MB 120 G kandallóbetétben található terelőlapnak köszönhetően a füstgázok útja meghosszabbodik, ami maradéktalanabb égést biztosít. Az MB 120 G-vel Ön is a hamu nélküli égést választja, és megkíméli magát a hamu összesöprésének gondjától.

Az MB 120 G kandallóbetét tüzelésekor 20 kW névleges hőteljesítményt ér el, a hőteljesítmény tartománya 10-27 kW között van. A vízszintesen elhelyezett meleglevegő-csöveknek köszönhetően a hő nagyobb része kerül a környezetbe.

A Kratki cég az MB 120 G kandallóbetétet praktikus lábakkal látta el, amelyek magassága egyedileg állítható, így optimálisan illeszkedik meglévő kandallójához. Általánosságban azt javasoljuk, hogy a betét beszerelését bízza szakképzett építőre, hogy minden csatlakozás és maga a betét szorosan és biztonságosan rögzüljön. Ez biztosítja, hogy a későbbi működés során semmi sem romolhat el.

Leírás

Maximális energiafelhasználás

 • Kiváló minőségű acélból készül, amely nagyon magas hőmérsékleteknek is ellenáll.
 • Folytonégő funkció, a hosszabb hőtartásnak köszönhetően.
 • TERMOTEC - hőtároló belső anyag, amely növeli a kamrában a hőmérsékletet, ezzel javítva a kandallónk teljesítményét.
 • A kandalló felső részében keresztirányban elhelyezett csövek növelik a betét és a környezet közötti hőcserélő felületet. A füstgáz hőmérsékletének csökkentése javítja a készülék hatékonyságát.
 • Stabil és ellenálló, zárt profilú kandallóajtó. Az ajtótömítés profilos csatornában van elhelyezve, amely garantálja a megfelelő tapadást és megakadályozza, hogy működés közben kieshessen.
 • Zárt égéstér. A levegőellátás csak kívülről a beépített 125 mm-es levegőbevezetésnek köszönhetően. A levegő beszívását egyetlen szabályozóval kell beállítani, amely kizárja a helytelen használat hibáit.
 • Hármas égéskamra szellőztető rendszer: elsődleges levegő - arra a lemezre irányul, ahol az égés zajlik; a szekunder levegőt a hátsó fal lyukain keresztül szállítják. Ezen felül a betét tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ.

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

 • Kiváló tömítettség a nemesgáz-pajzsban készített szilárd hegesztéseknek köszönhetően.
 • Az acél elemeket a legmodernebb lézeres technológiával vágják le, majd CNC-hajlító gépekkel hajlítják.
 • A betét eleje hőálló üveggel van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni.
 • A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

 • Tűzrács nélküli kivitel - hamu utáni égetés, ami azt jelenti, hogy a fa finom hamuig ég, ami után minimális mennyiség marad. A fából nyert hőenergiát maximálisan kihasználják.
 • A korom csökkentése a tisztaüveg rendszer miatt (légterelő).
 • Állítható lábaknak és a 360 ° -kal beállítható mozgatható kipufogócsonk
 • Az ajtó áthelyezhető a szokásos bal oldali nyílásról a jobbkezesre.
 • Az ajtó modern csúszó fogantyúval rendelkezik.
 • Dupla ajtónyitó rendszer (LIFTES) és oldalra. Az emelt és süllyesztett ajtók megkönnyítik a fa berakodását, az oldalra nyitás pedig lehetővé teszi az üveg hatékony tisztítását. Szülői zár a nem kívánatos ajtónyitás ellen.

MODERN DESIGN

 • A dekoratív üveg modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, optikailag kibővíti a betét elejét.

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Síküveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 20
Üvegtípus Dekor
Névleges teljesítmény (kW) 20,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 10,0 - 27,0
Hőhatás (%) 80,0
Füstcsőcsonk átmérője (mm) 200
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 396,0
Szén-dioxid kibocsátás (13% O2 ) ≤ 0,10%
Füstgáz hőmérséklete (℃) 240,0
Maximális rönkhossz (cm) 50
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 11,0
EEI 105.40
Felső szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥1000
Alsó szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥800
Anyag acél
Szélesség (cm) 145,40
Magasság (cm) 136,30
Mélység (cm) 56,00
Dekoratív üveg Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft