A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

MORO SOAPSTONE / FEKETE ELŐLAPPAL

1.846.600 Ft (1.454.016 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1032852
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

     A Spartherm Moro kályha kompakt méretei ellenére ugyanolyan meggyőző, mint egy nagy kályha: a természetes kőből készült tömör oldalburkolat hosszú távú hőkibocsátást biztosít. A praktikus melegítőrekesz kellemes hőmérsékleten tartja az ételeket és italokat. A könnyű újratöltés érdekében egyszerűen tárolja a rönköket könnyen elérhető helyen az égéstér alatt. Az önzáró tűztér ajtaja magas hőmérsékletnek ellenálló üvegkerámia üvegtáblával rendelkezik.

        A Moro 5 kW-os teljesítményével akár 124 m³ helyiség térfogatának fűtésére is képes. Külső táplevegő-csatlakozóval, valamint hátsó és felső füstcső csatlakozóval rendelkezik. Válassza ki kedvencét két kiváló minőségű természetes kőburkolat közül.

 

A Moro kályha különleges jellemzői:

✓ Kiváló minőségű természetes kőburkolat.

Ennél a kályhánál választhat a szappankőből vagy szaharai homokkőből készült tömör burkolat közül. A természetes kövek hőtárolóként működnek, azaz elnyelik az égés során keletkező hőt, és azt a kályhában lévő tűz kialvása után is leadják a helyiségbe, ahol a kályha található.

✓ Melegen tartó rekesz az égéstér felett

A tűz mellett kényelmesen ülve a legjobb módja annak, hogy élvezze a forró teát. A Moro nyitott melegítőrekeszében a teáskanna még órák alatt sem hűl le. Evés előtt itt felmelegítheti a tányérokat, vagy a kész ételeket tálalásig melegen tarthatja.

✓ Nyitott fa rekesz

Az égéstér alatti praktikus fatárolóban könnyen elérhető helyen tárolhatja a rönköket a következő utántöltésig.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Moro  hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Külső levegőellátás

A Moro szállításának részeként külső légbeömlő áll rendelkezésre. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 124 m³
Minimális füstelvezetés 11 Pa
Füstgáz tömegáram 3,9 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 337 °C
Súly 280 kg (szappankő) / 240 kg (homokkő)
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1297 x 593 x 496 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!