A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Youtube videók

ÖNTVÉNY HŐDOB FÜSTJÁRAT RENDSZERREL

Ár:
110.750 Ft (87.205 Ft + ÁFA)
Cikkszám: KRAZEK/NADIA/A/Z5
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

A gyűrűk már csak súlyukból adódóan is (21 kg/db) rengeteg hőt képesek felvenni és ezt nagy hatékonysággal leadni. A lemez kandallók tökéletes kiegészítői abban az esetben, ha még nagyobb hőmennyiségre van szükségünk. Nagyszerően alkalmazhatő, hőtárolós kandallók építésénél. A hődob a következő kandalló típusokhoz ajánlott: NADIA, LUCY és az MB család. Használatával hőmennyiség akár 30% -át is visszanyerheti a kéményből.

Leírás

Hagyományos kandallócsatlakozás esetén az energia nagy része, a füstgázzal, a kéményen keresztül távozik.. A kipufogógáz-hőmérséklet csökkentésének és ezáltal a kandalló hatékonyságának növelésének egyik módja a hődobok használata, amelyek a távozó hő akár 30% -át is visszanyerik.

Az akkumulációs tárcsák érvényesítik a kipufogógázok spirális útját, ezáltal meghosszabbítják útjukat és hőt vesznek fel. A sűrűn elhelyezett hűtőbordáknak köszönhetően jó hőcserét biztosítanak a körülötte áramló levegővel. Végül több hőt kell felhasználni a helyiségek fűtésére. Így nő a fűtési rendszer hőhatása.

A tárcsák öntöttvasból készültek, amelynek gyors felmelegedési és hővezetési tulajdonságai vannak. Ezek a kandallóbetétekre vannak felszerelve, speciálisan erre a célra készített tartók segítségével. A tárcsák esetleges elmozdulása elleni védelem súlyuk, amely biztosítja a légáramlási csatornák és a speciális bemeneti rendszer lezárását.

Termék összehasonlító
Loading...
Házhozszállítás
Garantáltan biztonságos vásárlás
 
 
Garantáltan biztonságos vásárlás