A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 

Kályha pályázat 2018.

Kályha pályázat 2018. 

Kedves Követőink!

Ünnepi pályázatunkra 2017.12.31-ig lehetett jelentkezni, a www.mbkandallo.hu/palyazat aloldalon. 
A felajánlott nyereményünk egy KOZA AB S típusú, PIROS kerámia oldallal borított lemezkályha. A játék feltétele az volt, hogy 
osszatok meg velünk egy ünnepi történetet, amit sosem felejtetek el, és csatoljatok pár képet magatokról, ill. az emlékezetes pillanatról.
  A felhívás sikeres volt, hiszen sok izgalmas történetet küldtetek nekünk, azonban néhány olyan visszajelzés is érkezett, hogy a rendszer nem engedte elküldeni a pályázatot,
vagy a képek feltöltésével akadt gond. A jelzéseknek megfelelően utánanéztünk a problémának, és a hiba valóban fenn állt a pályázható időszakon belül, melyet javítottunk!
Úgy gondoljuk, hogy ez a hiba sokaknak kellemetlenséget okozhatott és nem lenne igazságos, ha valaki, aki pályázni szeretett volna kimaradna a sorsolásból, mert technikai hiba miatt nem érkezett be a pályázata!
Éppen ezért ÚJRA KIHIRDETJÜK A PÁLYÁZATOT és a pályázható időszakot kitoljuk egészen 2018. 03. 31-ig! 
Aki elküldte az ünnepek alatt a pályázatát kérjük az is küldje el újra, a biztos jelentkezés érdekében! Kérünk titeket képeket is csatoljatok, hogy még jobban megismerhessünk titeket!

Mivel az Ünnepek már elteltek így módosítunk a témakörön! 
Nem szükséges a történetnek a karácsonnyal vagy a szilveszterrel összefüggnie, bármilyen családi eseményről írhattok, amely mély nyomot hagyott bennetek és örökké belétek égett az emléke!
Várjuk történeteiteket szülinap, névnap, gyermekszületés, vasárnapi ebéd, kirándulás stb. alatt történt eseményekről, a témakör szabadon választott!

Pályázatotokat leadhatjátok a www.mbkandallo.hu/palyazat aloldalon 2018.03.31-ig!

(FONTOS: Aki korábban pályázott küldje el újra történetét, fotóit a pályázat biztos beérkezés érdekében! 

----------------------------------------------------- 

A piros szín jelentése:
Ősi bizalom és ősi életenergia, a földdel és az anyagi világgal való kapcsolat. Erő, mozgás, élet, családi kötelék, kezdet, születés, szerelem, szeretet, forróság, tűz.
A legklasszikusabb babona is a piros színhez fűződik, miszerint ha meg akarod találni jövendőbelidet, akkor piros alsóneműt kell hordanod szilveszterkor.
Az MB Kandalló számára a piros szín szintén meghatározó, hiszen a lobogó tűzben, a parázsban mindig ott van. Az ünnepek alkalmával, az érzelmek további fokozása érdekében, úgy döntöttünk, kisorsolunk egy KOZA AB S típusú, PIROS kerámia oldallal borított lemezkályhát azok között, akik részt vesznek a pályázatunkban, nyereményjátékunkban!

  

Pályázat leírása:

Ossza meg velünk legemlékezetesebb családi emlékét!
Várunk minden olyan történetet, amely mély nyomot hagyott bennetek és örökké belétek égett az emléke!
Várjuk a leveleket szülinap, névnap, gyermekszületés, vasárnapi ebéd, kirándulás stb. családi eseményről, a témakör szabadon választott!

(* A nyertes pályázatot Facebook oldalunkon, a játék lezárása után közzétesszük, a mellékelt fotókkal együtt!)

Pályázat leadható: 2017.11.24. - 2018.03.31. között!

Élje meg a pillanatot! Várja haza Önt is az otthon melege!

Részletes tájékoztatónk, részvételi feltételeink megtekinthetőek az alábbi linken: RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK_ KÁLYHA PÁLYÁZAT 2018.

 

 

Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat és töltsön fel néhány képet, hogy hova szeretné elhelyezni a kályhát, és hogy kinek szeretné ajándékozni:
(*A feltüntetett adatok megadása és a képek feltöltése, az érvényes pályázat leadásához szükséges. Ezek hiányában nem áll módunkban érvényesnek tekinteni a pályázatát!)