A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

PIKO H2O MAGNÓLIA

2.292.400 Ft (1.805.039 Ft + ÁFA)
Elérhető színek:
Magnólia
Cikkszám: 1066297M
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

      A Spartherm Piko H2O vízteres kályhájával nemcsak a nappaliba, hanem az egész házba is meghitt meleget hozhat. A beépített víztartály lehetővé teszi a központi fűtési rendszerhez vagy a használati vízmelegítőhöz való csatlakozást.

A kétoldali, a sarokban átellenben lévő panorámaüveg nagyon jó rálátást biztosít a lángokra. A szekunder levegő tiszta üveg rendszerként működik, és így nagymértékben megakadályozza az üveg kormosodását. A praktikus hamutartónak köszönhetően az égés után könnyen tisztítható.

A Piko H2O füstcső csatlakozással rendelkezik felül vagy hátul, és az értékes helyiséglevegő védelme érdekében külső levegő-csatlakozással van ellátva. Számos különböző burkolati lehetőség közül is választhat modern színekben, hogy illeszkedjen az Ön életstílusához. Döntsön könnyedén a változatok menü segítségével.
 

A Piko H2O kályha különleges jellemzői:

✓ Integrált vízhő cserélő

A Piko H2O vízzsebbel van felszerelve a központi fűtési rendszerhez való csatlakozáshoz, és így kellemes meleget biztosít a telepítés helyén és az egész házban. A fűtési rendszerbe való integrálás mellett a puffertartálytól függően a használati vízmelegítő rendszerhez való csatlakoztatás is lehetséges.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutartóban gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálcát kell eltávolítania és kiürítenie.

✓ Külső levegő

Szükség esetén a Piko H2O táplevegőjét egy szomszédos helyiségből vagy kívülről érkező levegő csövön keresztül a kályhához irányíthatja. A szükséges csatlakozócsövet a kályha már tartalmazza.

✓ Füstcső felül vagy hátul

A Piko H2O gyárilag fel van szerelve egy füstcső csatlakozással a hátsó oldalon. A csatlakozást azonban néhány lépésben áthelyezheti a tűzhely tetejére.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Piko H2O stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7,9 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság > 80
Szobafűtési kapacitás 105 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 8,6 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 215 °C
Súly 240 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1500 x 500 x 500 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!