A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

PIKO S STEEL FEHÉR

1.581.900 Ft (1.245.591 Ft + ÁFA)
Elérhető színek:
Fehér
Cikkszám: 1064104
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

A Spartherm szögletes Piko S acélkályhája különösen lenyűgöző a teljesen üvegezett égéstér ajtajával, amely vonzó saroküvegezéssel rendelkezik, és amely egyedülálló körkörös kilátást biztosít a lángoló tűzre. A hat milliméter vastag acélból készült burkolat szilárd stabilitást ad a sarokkandallónak, és hosszú ideig tartó fűtési élményt garantál.

Az 5,9 kW teljesítményű és több mint 80%-os hatásfokkal rendelkező Piko S acél akár 165 m³ térfogatú helyiség fűtésére is képes. Az értékes helyiséglevegő megtakarítása érdekében használja a külső táplevegő csatlakozót az égési levegőellátáshoz. Annak érdekében, hogy a Piko S acél tökéletesen illeszkedjen a beépítési helyiségbe, számos, különböző vonzó színű acélburkolat közül választhat. Könnyedén dönthet a változatok menüponton keresztül.

 

A Piko S acélkályha különleges jellemzői:

✓ Tömör acél burkolat

A hat milliméter vastag acélelemekből készült burkolat különleges érzetet és rendkívüli stabilitást kölcsönöz a Piko S acélnak.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutartóban gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítania és kiürítenie.

✓ Külső levegő

A Piko S stílusú szállítás részeként külső légbeömlő áll rendelkezésre. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Opcionális: változtatható füstcső és levegőellátási csatlakozás

A Piko S acélt alapfelszereltségként felső füstcső csatlakozással és hátsó levegőellátási csatlakozással szállítjuk. Opcionálisan azonban a kályha hátsó vagy oldalsó füstcső csatlakozással és/vagy alsó levegőellátási csatlakozással is rendelhető.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Piko S stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5,9 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság > 80
Szobafűtési kapacitás 165 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 4,9 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 325 °C
Súly 205 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1158 x 405 x 405 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!