A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

PLANIKA JAR BIOKANDALLÓ
901.600 Ft
811.440 Ft (638.929 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%

PLANIKA JAR BIOKANDALLÓ

901.600 Ft
811.440 Ft (638.929 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: BO-JR
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető

DEKORATÍV BETON KÜLTÉRI KANDALLÓ


A Christophe Pillet ismert építész által tervezett JAR egy hordozható kandallóegység kül- és beltéri használatra. A stabil betonalapzat az üveghengerrel együtt úgy készült, hogy a legmostohább időjárási körülményeknek is ellenálljon. Mivel ez a beton kültéri kandalló környezetbarát etanollal működik, nem bocsát ki szagot, hamut vagy füstöt. A divatos megjelenés tökéletes megoldásként áll a loftok és a nappalik számára egyaránt. 

BETONDESIGN ÉLETHŰ LÁNGOKKAL KOMBINÁLVA 

Az edény tökéletes magán- és kereskedelmi helyiségekbe, például szállodákba, éttermekbe és bárokba egyaránt. Tökéletesen illeszkedik az olyan kültéri területekhez is, mint a kertek és teraszok. Bárhol is helyezzük el, meghitt hangulatot teremt. Mindent egybevetve, egy kiváló kültéri kandalló.

KIEMELKEDŐ DESIGN
Az üveg szemet gyönyörködtető kialakításával teraszának lenyűgöző díszeként szolgál. Ez a modern beton kandalló még akkor sem marad észrevétlen, ha a szoba árnyékába helyezik.

COMMERCE TECHNOLÓGIA®

A Planika kifejlesztett egy egyedülállóan biztonságos CommerceTechnology® technológiát, amely nagy nedvszívó képességű kerámiaszálakon alapul. Ha véletlenül leejti vagy megdönti a kandallót, az üzemanyag az égő belsejében marad.

ÜVEGHENGER

Ez a tartós kerámiahenger megvédi a lángot a légáramlástól, így az mindig stabil marad.

TISZTA ÉS HATÉKONY TŰZ

A kandalló bioetanolt, a zöld energiaforrást használja. Színekben gazdag lángot állít elő, és nem bocsát ki füstöt.

SZABADON ÁLLÓ

A korszerű megoldás a maximális kényelem és a korlátlan elrendezési lehetőségek érdekében. A Planika szabadon álló biokandallói bármilyen helyen azonnali természetes tüzet biztosítanak.

LEGJOBB MINŐSÉG

A termék a legmagasabb minőségi szabványok szerint készült. A betonból és a legjobb anyagokból készült, rendkívül tartós és ellenáll a legnehezebb körülményeknek is.

Paraméterek

Üzemanyagtartály kapacitása 3 L
Maximális égési idő 7 h
Maximális hőteljesítmény 2,5 kW
Minimális szoba légtér 25 m3
Tüzelőanyag típus Bioetanol 95-96,6%
Légcsere 1 térfogat/óra
Súly 41,5 kg
Tápegység 230 V
Anyagok beton, rozsdamentes acél, edzett üveg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.