A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Ön itt jár: > >

REFRASIL

REFRASIL

A REFRASIL a világ élvonalába tartozó samott téglát, illetve alumínium tartalmú téglát gyártó cseh gyártó és forgalmazó vállalat. Ezen termékek mellett andaluzit, bauxit, alumínium-oxid, olvasztott korund és kaolin előállításával is foglalkozik Ezeket főképp a kohászatban hasznosítják, de bélésként nagy olvasztókhoz, kemencék kiépítéséhez, illetve a kerámia és vegyiparban, valamint más ipari ágazatokban is fontos szerepe van. A termékek a legmagasabb minőséget képviselik, ugyanis két különböző technológiai folyamaton is átesnek a számítógépek által vezérelt gyártósoron történő előállítás alatt. A különleges folyamat során száraz és félszáraz préselést alkalmaznak, így érik el a kívánt minőséget és alkalmazhatóságot. A gyártó termékpalettáján számos változatú samott található, alkalmazkodva a felhasználási területek sokaságához.
Az MB Kandalló kínálatában két termékcsoport érhető el, az 1350°C és 1300°C-os alkalmazási hőmérsékletre készített ST30 valamint SP28 változatú samott tégla. Ezeket leginkább kemence, kandalló és cserépkályha építéshez alkalmazzák.

Termékeikkel kapcsolatos kérdés esetén keresse fel kollégánkat.