RATH SAMOTT TÉGLÁK ÉS LAPOK

A fatüzelésű berendezések számára a BARATH és az RHS jelű kályhás samott idomok az ideális építő anyagok, de az igények széles skálája miatt sokféle samott minőséget gyártunk.
 
   
   
   
Kályhás samott termékcsalád

Barath minőségű termékek - kandallók, tűzhelyek építéshez 
Az RHS jelű kályhás samott téglák ausztriai gyárunkban, a BARATH kályhás téglák a budapesti gyárunkban egy teljesen automatizált gyártósoron készülnek az ÖNORM B8306 szabványnak megfelelően. A szabvány a legmagasabb követelményeket támasztja a kályhás téglákra vonatkozóan tűzállóság, térfogatsúly, porozitás, hidegnyomó-szilárdság és a hőingadozással szembeni ellenálló-képességük vonatkozásában. Az ÖNORM B8306 alapján gyártott téglák az Ön tüzelőberendezésének optimális hőtárolást és hosszú élettartamot biztosítanak. A kályhás idomok szabványos méretekben készülnek.

BARATH minőségjelű samott termékcsalád

A BARATH jelű samott téglák abban különböznek az RHS jelű kályhás idomoktól, hogy nem plasztikusan sajtolt idomok, hanem száraz préselési eljárással készülnek. A szárazon préselt termékek előnye a sima, különösen sík felületekben és a kontúros élekben mutatkozik meg. A szárazon préselt samott téglák kissé tömörebbek, mint a kályhás samott.
Rendezés: