A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
Schmid Ekko U 84(34)51 h
3.185.000 Ft (2.507.874 Ft + ÁFA)

Schmid Ekko U 84(34)51 h

3.185.000 Ft (2.507.874 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 64/2860-3030
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

51 cm-es üvegmagassággal, világos belsővel. 

Schmid Ekko U 84 h kandallóbetét - időtlen elegancia és nagy fűtési teljesítmény

A Schmid Ekko U 84 h kandallóbetét a neves németországi Schmid kandallógyártótól származik Alsó-Szászországból. A minőség, a modern és időtlen megjelenés, valamint a jó teljesítmény a vállalat alapelvei közé tartozik, amelyből Ön is profitálhat ezzel a kandallóbetéttel. Az Ekko U 84 h erőteljes, 10,5 kW névleges hőteljesítményével még a nagy, akár 260 m³-es lakótereket is könnyedén felfűti. A magas, legalább 78 %-os hatásfok biztosítja, hogy a tüzelőanyag energiáját a lehető legjobban ki lehessen használni. Ezekkel a műszaki adatokkal a kandallóbetét nemcsak rendkívül energiatakarékos, hanem alacsony károsanyag-kibocsátású és kíméletes a környezethez és az Ön pénztárcájához is. A kandallóbetét ára és megjelenése további eladási szempontok, hiszen a 3 oldalról felfelé tolható panorámaablaknak köszönhetően mindig tökéletes rálátása van a tűzre.

Tűzálló agyag belső bélés

Az égéstér gyárilag tűzálló agyaggal van kibélelve. Ez rendkívül hőálló és hosszú élettartamot biztosít a kandallónak. Emellett tárolja a hőt, és égés után lassan adja le azt. Válasszon a fehér vagy fekete színek közül, az Ön preferenciájától vagy tervezési koncepciójától függően.

Időtlen, elegáns és személyre szabható

A Schmid Ekko U 84 h kiemelkedő vizuális jellemzője a lángok 3 oldalról történő megtekintése, amelyet az égéstér tolóajtója biztosít. Ez azt a benyomást kelti, hogy a tűz teljesen nyitott a helyiségben. Az ajtó magassága 45, 51 vagy 57 cm-rel is kérhető. A tűz akadálytalan kilátását a beépített ablaküveg-öblítő rendszer is biztosítja, amely egy forró levegőből álló függönnyel védi az ablaküveget a koromrészecskéktől és a szennyeződésektől. Új kandallóbetétjét a fent említett égéstérburkolati és homlokzati finomítási lehetőségekkel még inkább egyénivé teheti. 

Külső levegő csatlakozás

A 125 mm átmérőjű, beépített külső levegőcsatlakozás biztosítja, hogy a ház egy másik helyiségéből vagy a házon kívülről további levegőhöz jusson. Az átmérő 150 mm-re is növelhető a még jobb huzat érdekében.

 Tűzálló agyag belső bélés

Az égéstér gyárilag tűzálló agyaggal van kibélelve. Ez rendkívül hőálló és hosszú élettartamot biztosít a kályha számára. Emellett tárolja a hőt, és égés után lassan adja le azt. Válasszon a fehér vagy fekete színek közül, az Ön preferenciájától vagy tervezési elképzelésétől függően.

Időtlen, elegáns és személyre szabható

A Schmid Ekko U 84 h optikailag kiemelkedő jellemzője a lángok három oldalról történő megtekintése, amelyet az égéstér tolóajtója tesz lehetővé. Ezáltal úgy tűnik, mintha a tűz teljesen nyitott lenne a szobában. A kilátóablak méretét Ön maga határozza meg, mivel az ajtó magassága 45, 51 vagy 57 cm-re állítható. Lehetőség van az ajtó önzáró funkcióval való felszerelésére is, hogy a kémény többszöri használatot is lehetővé tegye. A tiszta kilátást a tűzre a beépített ablaküveg-öblítő rendszer is garantálja, amely egy forró levegőfüggönnyel védi az ablaküveget a koromrészecskéktől és a szennyeződésektől. Az új kandallóbetétet a fent említett égéstér-burkolat és előlap-kivitelezési lehetőségekkel is személyre szabhatja.

Személyre szabhatja a Schmid tűzterét:

Választható üvegmagasság: 

Az égéstér üvegmagassága lehet 51 cm és 57 cm

Választható színű belső anyag: 

Az égéstér gyárilag tűzálló agyaggal van kibélelve. Ez rendkívül hőálló és hosszú élettartamot biztosít a kandallónak. Emellett tárolja a hőt, és égés után lassan adja le. Válasszon a világos vagy antracit színek közül. Újdonság!! Az 51 cm-es üvegmagasságú kandallónkhoz most már öntvény bélést is kérhetőnk! 

Ajtó antracit kialakítással 

Az ajtó kiváló minőségű acélból készült, és alapfelszereltségként "antracit" kivitelben érkezik otthonába. Színét tekintve elegánsan és időtlenül illeszkedik bármilyen szoba hangulatához.

Frisslevegő-csatlakozás

A 125 mm átmérőjű, beépített külső levegőcsatlakozás biztosítja, hogy a ház egy másik helyiségéből vagy a házon kívülről további levegőhöz jusson. A még jobb huzat érdekében az átmérő 150 mm-re is növelhető.

  • + Terhelhető keret *BRS

Paraméterek

Súly (kg) 280-320
Teljes teljesítmény (kW) 10.5
Méretek H x Sz x M (cm) 128-140 / 88 / 55
Szobafűtési kapacitás (m³) 260
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Üveg mérete(cm) 51/57 x 83 x 34
Hatékonyság (%) 78
Füstgáz hőmérséklete (°C) 259
Rönk hossza (cm) 65
Fafogyasztás (kg/h) 3.8
Füstgáz tömegáram (g/s) 14.9
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
BimSchV szint 1 Igen
Tárcsás tisztítás Igen
BImSchV 2. szint Igen
Tűzifa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

NBC 8 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.236.210 Ft -tól

NBC 10 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.340.860 Ft -tól

NBC 7 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.229.120 Ft -tól