A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SCHMID LINA 45 GT SLIM VÁLTOZAT
1.278.000 Ft (1.006.299 Ft + ÁFA)

SCHMID LINA 45 GT SLIM VÁLTOZAT

1.278.000 Ft (1.006.299 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 64/1110-3010
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

51 cm-es üvegmagassággal, világos belsővel. 

A Schmid Lina 45 kandallóbetét - a változatosság, a teljesítmény és az otthonosság jegyében.

Egyszerű, kompakt és sokoldalú, a Schmid Lina 45 kandallóbetétnek minden otthonban helye van. Méretei kiválóan alkalmasak a beépítéshez, emellett különböző magasságokban és típusokban rendelhető az üveg és a belső anyag. Így akadálytalan kilátás nyílik a tűzre, amely 7 kW névleges hőteljesítményével könnyedén felmelegíti a testet és lelket. A német Schmid gyártótól származó Lina 45 hatékony és környezetbarát a >78 %-os hatásfokának köszönhetően.

Belső bélés választható

Válassza ki a belső bélés színét, hogy illeszkedjen meglévő bútoraihoz. A hőtároló tűzálló agyagtéglák sima kivitelben, antracit vagy fehér színben kaphatók.

Alacsony mélység

A kandallóbetét alacsony mélysége rendkívül hasznos a szűk helyekre történő beépítésnél. Az egyszerűsített beépítés mellett a kandalló utólag sem nyúlik túlságosan a helyiségbe, és úgy tűnik, mintha a kezdetektől fogva ebben a házba lett volna tervezve.

Állítsa össze álmai kandallóját

A Schmid Lina 45 kandallóbetét számos tervezési lehetőséget kínál, így Ön összeállíthatja álmai kandallóját. Ezért a kandalló gyakorlatilag minden látható része megváltoztatható. Először is válasszon a 45, 51 és 57 cm-es ajtómagasságok közül, amelyek mindegyike más-más megjelenést kölcsönöz a kandallónak. A különböző magasságok mindegyike rendelhető akár felcsúsztatható, akár nyíló ajtóval. A felhúzható változat akár 80 cm-es ajtómagasságot is kínál. A Lina 45 alapfelszereltségként egy négy oldalról nyomtatott, modern és minőségi megjelenést kölcsönző üveggel van ellátva. Mint már említettük, lehetőség van a nagyméretű égéstér belső bélésének személyre szabására is. A tűztégla sima megjelenésű, antracit vagy fehér színben kapható.

Biztonságos állvány az állítható lábaknak köszönhetően

A Schmid Lina kandallóbetétje stabil öntött kupolával rendelkezik, és állítható részekkel (0°-90°) érkezik otthonába. A Lina szállításhoz könnyen szétszedhető, a magassága pedig a beépítés során változtatható. Így könnyen kiegyenlíthetők az egyenetlen padlók, és a kandalló biztonságosan és szilárdan áll a kijelölt helyén.

A kandalló a következő típusokban elérhető: 

  • Üvegmagasság: 51 cm és 57 cm
  • Tűztér bélés: Világos / antracit / öntöttvas
  • + Terhelhető keret *BRS

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény 5 kW
Hőteljesítmény-tartomány 2,4 - 5,4 kW
Hőteljesítmény üvegfelületen keresztül 30 %
Hőteljesítmény konvekción keresztül 70 %
Füstgázcsonk Ø mm-ben 160
Égési levegő csatlakozó Ø mm-ben 125
Ajánlott alsó szellőzés 840
Ajánlott felső szellőzés 700 cm²
Égési levegőigény 20 m³/h
Ajánlott famennyiség kb. 2,0 kg/h
Ajánlott rönkhossz 33 cm
Távolság a sugárzási területen 800 mm
Tömeg 180 - 220 kg
Kipufogógáz tömegáram NWL-nél 4,7 g/s
A kipufogógáz hőmérséklete NWL-nél 340 °C
Szükséges kéményhuzat 12 Pa
Hatékonyság > 78%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek