A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
Schmid Lina 45s kétoldali
1.733.600 Ft
1.560.240 Ft (1.228.535 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%

Schmid Lina 45s kétoldali

Füstcső csonk
Ø180mm
1.733.600 Ft
1.560.240 Ft (1.228.535 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Kapható választék:
Üveg magassága:
Cikkszám: 66/1110-3910
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

51 cm-es üvegmagassággal, világos belsővel. 

Tűz két oldalról: Lina 45s Tunnel kandallóbetét

Ha nem csak költséghatékonyan szeretné fűteni otthonát, hanem a tüzet a belső tér dekoratív elemének is tekinti, akkor a Schmid gyártó Lina 45s Tunnel kandallóbetétje tökéletes választás. A két egymással szemben lévő üvegből álló speciális nézőüvegnek köszönhetően mindig jól láthatja a lángokat. Ennek a kialakításnak köszönhetően ez a kandallóbetét ideális térelválasztónak két helyiség között. Ön szabadon választhat, hogy a nézőüveg egy- vagy dupla üvegezésű legyen.

Nemcsak a minősége, hanem az Ekko 45 teljesítménye is lenyűgöző: A 3,2-7,1 kW közötti hőteljesítménytartomány és a 7 kW névleges hőteljesítmény mellett a hatásfoka több mint 78%. Itt a hő 50%-a a kilátóablakon keresztül távozik, míg a másik fele konvekciós energiává alakul. A 45 x 45 cm-es alapméretekkel ez a kis kandalló egy erőmű.

Méretéhez képest nagy üvegfelületek

A Schmid nem lenne Schmid, ha az Ekko 45 megjelenése nem játszana fontos szerepet az üveg. Szögletes előlapja van, és az egy darabból készült, kristályos megjelenésű üvegből készült betekintőpanel 90°-os szögben van elfordítva. Így két oldalról is jól látható a tűz. Nagy üvegfelület, modern kialakítással. Az ajtó bal oldali ajtópánttal, jobb oldali ajtópánttal vagy felcsúsztatható kivitelben is rendelhető. Az 51 vagy 57 cm-es ajtómagasságok közül is választhat, tetszése szerint. A beépített tisztaüveg rendszer mindig tiszta kilátást biztosít.

Alacsony üzemeltetési költségek a hatékony égésnek köszönhetően

A műszaki adatok önmagukért beszélnek. A kompakt Ekko 45 névleges hőteljesítménye 7 kW, és legalább 78%-os hatásfokot ér el. Ez a nagy teljesítmény és a magas hatásfok egyrészt azzal az előnnyel jár, hogy az üzemeltetési költségek alacsonyan tarthatók. Másrészt ez természetesen alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és ezáltal környezetbarát fűtést is eredményez. A Schmid Ekko 45 tehát nemcsak pénzt takarít meg hosszú távon, de még a környezetet sem károsítja. Ez a kompakt kandallóbetét elsősorban alacsony hőigényű lakóterek fűtésére alkalmas.

A belső burkolat választási lehetőséget kínál. Az alapváltozat a sima fehér tűzálló agyag burkolat, míg aki valami robosztusabbat szeretne, választhatja az antracit színű változatot. 

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Szemközti üveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Nyíló
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 7
Üvegtípus Dekor
Súly (kg) 230
Teljes teljesítmény (kW) 7
Szobafűtési kapacitás (m³) 175
Füstcsőcsatlakozás (mm) 180
Füstcsőcsatlakozás felső / hátsó
Hatékonyság (%) 78
Kipufogógáz-hőmérséklet (°C) 330
Rönk hossza (cm) 33
Fafogyasztás (kg/h) 3
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 7,5
Minimális kéményhuzat (Pa) 12
Hamutartó Igen
Szerkezeti típus 1 Igen
BimSchV 1. szint Igen
Szélvédő öblítés Igen
BImSchV 2. szint Igen
Tűzifa, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.