Schmid Lina 45s sötét belsővel

Cikkszám: 66/1110-3015
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: CAMINA & SCHMID

51 cm-es üvegmagassággal, sötét belsővel. 

A Schmid Lina 45 kandallóbetét - a változatosság, a teljesítmény és az otthonosság jegyében.

A Camina Schmid Lina 45 s kandallóbetét egy kiváló minőségű kandalló, amely vizuálisan és funkcionálisan is lenyűgöző. Ez a kandallóbetét különösen alkalmas meglévő kandallókba vagy újonnan épített kandallórendszerekbe történő beépítésre. 
A Camina Schmid Lina 45 kandallóbetétet méretei ellenére nagy hatékonyság és teljesítmény jellemzi. A 7 kW névleges hőteljesítményével egy közepes méretű helyiséget is könnyedén felfűthet és kellemes meleget biztosít. Magas, több mint 78%-os hatásfokának köszönhetően különösen környezetbarát és energiatakarékos. A kandalló alkalmas hőtároló rendszerekbe való beépítésre is, akár kiszellőztetés nélkül is! 

Egyszerű, kompakt és sokoldalú, a Schmid Lina 45 kandallóbetétnek minden otthonban helye van. Méretei kiválóan alkalmasak a beépítéshez, emellett különböző magasságokban és típusokban rendelhető az üveg és a belső anyag. Így akadálytalan kilátás nyílik a tűzre, amely 7 kW névleges hőteljesítményével könnyedén felmelegíti a testet és lelket. A német Schmid gyártótól származó Lina 45 hatékony és környezetbarát a >78 %-os hatásfokának köszönhetően.

Belső bélés választható

Válassza ki a belső bélés színét, hogy illeszkedjen meglévő bútoraihoz. A hőtároló tűzálló agyagtéglák fehér vagy antracit színben kaphatóak. Újdonság, hogy az 51 cm-es üvegmagasság esetében öntvény hátfal is választható. 


Állítsa össze álmai kandallóját

A Schmid Lina 45 kandallóbetét számos tervezési lehetőséget kínál, így Ön összeállíthatja álmai kandallóját. Ezért a kandalló gyakorlatilag minden látható része megváltoztatható. Először is válasszon a 45, 51 és 57 cm-es ajtómagasságok közül, amelyek mindegyike más-más megjelenést kölcsönöz a kandallónak. A különböző magasságok mindegyike rendelhető akár felcsúsztatható, akár nyíló ajtóval. A felhúzható változat akár 80 cm-es ajtómagasságot is kínál. A Lina 45 alapfelszereltségként egy négy oldalról nyomtatott, modern és minőségi megjelenést kölcsönző üveggel van ellátva. Mint már említettük, lehetőség van a nagyméretű égéstér belső bélésének személyre szabására is. A tűztégla sima megjelenésű, antracit vagy fehér színben kapható.

A kandallóbetét egyszerű égéslevegő-szabályozással is fel van szerelve, amely biztosítja az optimális égést és növeli a könnyű kezelhetőséget. A praktikus hamutartó fiók a tisztítást is megkönnyíti.

Biztonságos állvány az állítható lábaknak köszönhetően

A Schmid Lina kandallóbetétje stabil öntött kupolával rendelkezik, és állítható részekkel (0°-90°) érkezik otthonába. A Lina szállításhoz könnyen szétszedhető, a magassága pedig a beépítés során változtatható. Így könnyen kiegyenlíthetők az egyenetlen padlók, és a kandalló biztonságosan és szilárdan áll a kijelölt helyén.

Hosszabb hőmegtartás az opcionális tárolóelemeknek köszönhetően

A Schmid Lina 45-öshöz a vizuális lehetőségek mellett hatékony tartozékok is választhatók, amelyek hozzájárulnak a megtermelt energia jobb kihasználásához. Az opcionális, felülre szerelhető hődob vagy a hatékony füstjárat rendszerek az égés után hosszabb ideig tárolható a hő. A hőtároló elemeken kívül más kiegészítők is kaphatók. A felülre szerelt vizes hőcserélő például támogatja a fűtési rendszert, és meleg vizet biztosít az egész házban. A konvekciós burkolat viszont ideális a meleg levegő elosztásának javítására és a teljesítmény növelésére. Ezek az opcionális tárolóelemek, valamint a kiváló műszaki adatok és fűtési teljesítmény teszik a Schmid Lina 45-öt az Ön számára tökéletes kandallóbetétté.

Füstcső csonk
Ø180mm
1.336.800 Ft 1.203.120 Ft (947.339 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%
Kapható választék:
Üveg magassága:
Schmid Lina 45s sötét belsővel
1.336.800 Ft 1.203.120 Ft (947.339 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Síküveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Nyíló
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 7
Üvegtípus Dekor
Névleges hőteljesítmény 7 kW
Hőteljesítmény-tartomány 3,4 - 7,8 kW
Hőteljesítmény üvegfelületen keresztül 30 %
Hőteljesítmény konvekción keresztül 70 %
Füstgázcsonk Ø mm-ben 180
Égési levegő csatlakozó Ø mm-ben 125
Ajánlott alsó szellőzés 1260 cm²
Ajánlott felső szellőzés 1050 cm²
Égési levegőigény 28 m³/h
Ajánlott famennyiség kb. 3,0 kg/h
Ajánlott rönkhossz 33 cm
Távolság a sugárzási területen 800 mm
Tömeg 180 - 220 kg
Kipufogógáz tömegáram NWL-nél 7,5 g/s
A kipufogógáz hőmérséklete NWL-nél 330 °C
Szükséges kéményhuzat 12 Pa
Hatékonyság > 78%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft