Schmid Lina 73s öntvény belsővel

Cikkszám: 66/1410-3014
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: CAMINA & SCHMID
51 cm-es üvegmagassággal, öntvény belsővel. 

Schmid Lina 73 nagyméretű helyiségekhez

A Schmid Lina 73 egy igazi vizuális csúcspont, számos tervezési és felszerelési lehetőséggel. Kiválaszthatja az ajtó magasságát és az ajtó típusát, a belső burkolatot és számos felszerelési elemet. Minden változat 9 kW névleges fűtőteljesítménnyel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy még a nagy, 225 m³ térfogatú helyiségek is jól fűthetők. A hatásfok meghaladja a 78 %-ot.

Konfigurálható belső burkolat

Az égéstér innovatív samottal van kibélelve, amely nagy sűrűségének köszönhetően különösen strapabíró. Ez fehér vagy antracit színben választható. 

Kristall üvegek

A kandallóbetét alapkivitelben kristall megjelenésű üveglapot kapott, amely tovább fokozza a kiváló minőségű benyomást. Az üvegezés a fűtési művelet biztonságát is növeli. Ez az üveg négy oldalon fekete nyomatot kapott, aminek köszönhetően optikailag növeli a tűztér nagyságát.

Külső levegő csatlakozás

A Schmid kandallóbetét Lina 73 külső levegőcsatlakozása 150 mm átmérőjű. Ezzel opcionálisan friss levegőt lehet szívni egy másik helyiségből vagy a házon kívülről, így szükségtelenné válik a helyiségben történő állandó szellőztetés.

Az ajtó magasságának és típusának megválasztása

A Schmid Lina 73 esetében az ajtó magassága és az ajtó típusa is választható. A lehetséges ajtómagasságok 51, 57 vagy 63 cm. Az összes magasság közül választhat a balra vagy jobbra csukódó, illetve a felfelé csúszó ajtóval ellátott ajtó között.

Schmid Lina 73 egyszerű és világos

Bár a Schmid Lina kandallóbetétjének megjelenése egyszerű, a különböző dizájnelemek mégis igazi szemet gyönyörködtetővé teszik. Ezek közé tartozik a nagyméretű, téglalap alakú ajtó, amely remek kilátást biztosít a lángokra, a belső bélés, amelyet ízlése szerint választhat, valamint a modern üvegezés, amely különösen elegánssá teszi az ajtót. Ezenkívül a kandalló a különböző tervezési és műszaki lehetőségeknek köszönhetően tökéletesen az Ön helyiségéhez és annak körülményeihez igazítható.

Műszaki felszerelési lehetőségek
Az opcionális dupla üvegezés nagy előnye, hogy az üvegen keresztüli hőleadás és ezáltal a hőveszteség 30 %-kal csökken. Ez a hatékonyabb hőhasznosítás mellett a tisztítási igényt is csökkenti.

Változó és rugalmas

A Schmid kandallóbetét ideális olyan új építésű házakhoz, amelyek passzív vagy alacsony energiafelhasználású házként megfelelően tömített homlokzattal és ablakokkal rendelkeznek, vagy amelyekbe saját szellőztető rendszert építettek be. A beépített külső levegőcsatlakozás biztosítja, hogy a ház egy másik helyiségéből vagy a házon kívülről további égéslevegőt lehessen biztosítani. A kristályfront a Lina kandallóbetét alapfelszereltségéhez tartozik. Különböző tartozékok is kaphatók, hogy a hőt még jobban kihasználhatóvá tegye. 

A kandalló a következő típusokban elérhető: 

  • Üvegmagasság: 51 cm és 57 cm
  • Tűztér bélés: Világos / antracit / öntöttvas
Füstcső csonk
Ø200mm
1.783.100 Ft 1.604.790 Ft (1.263.614 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%
Kapható választék:
Üveg magassága:
Schmid Lina 73s öntvény belsővel
1.783.100 Ft 1.604.790 Ft (1.263.614 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -10%

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Síküveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Nyíló
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 9
Üvegtípus Dekor
Súly (kg) 260
Teljes teljesítmény (kW) 9
Szobafűtési kapacitás (m³) 225
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Hatékonyság (%) 78
Füstgáz hőmérséklete (°C) 320
Rönk hossza (cm) 55
Fafogyasztás (kg/h) 3.2
Füstgáz tömegáram (g/s) 9.1
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Hamutároló Igen
BimSchV szint 1 Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
Barnaszénbrikett Nem
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft