A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák

Youtube videók

SCHMID S16 HŐTÁROLÓ KANDALLÓ
3.395.000 Ft (2.673.228 Ft + ÁFA)

SCHMID S16 HŐTÁROLÓ KANDALLÓ

3.395.000 Ft (2.673.228 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Típusok:
Cikkszám: 30/0160-0000
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető

Camina S16 kandalló hőtárolós beton burkolattal és panoráma tűztérrel

Az S16 a termékcsalád "kicsike" - kompakt méreteivel ideális választás kisebb beépítési helyekre is. A telepítés nagyon egyszerűnek bizonyul az önhordó szerkezetnek köszönhetően. A beépített hátsó szellőzésnek köszönhetően ez a készülék közvetlenül a szerelőfalra szerelhető, további szigetelés vagy falazás nélkül. Ennek előfeltétele természetesen, hogy a fal tűzálló legyen. Ez a kandallórendszer felfelé tolható Ekko U 45(34)51 kandallóbetéttel van felszerelve. Az S16 elnyerte "Az év legjobb terméke 2014" díjat. Ezen túlmenően a Camina az általános sikerért megkapta a "Best Design Brand 2014/2015" termék- és termékcsaládokon átívelő díjat. Továbbá elnyerte a "German Design Award 2016 - Special Mention" díjat, a Német Formatervezési Tanács nemzetközi prémium díját, a Kiváló terméktervezés - energia kategóriában.

A költség-haszon számítás és a környezetvédelem egyre fontosabbá és nélkülözhetetlenné válik. Ezért a CAMINA innovatív tárolótömeggel kombinált, rendkívül hatékony kandallókkal foglalkozik. Ez a tárolótömeg egy megerősített öntött tömeg, amely az aktív égési idő alatt elnyeli a kellemes hőt, tárolja azt, és órákkal a tűz kialvása után leadja a lakótérbe.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tároló kőegységek nyers, purista felületű tárolóbetonból készültek, amely egyedi felületi textúrája miatt valóban egyedi. A gyártási folyamat miatt nem lehet elkerülni az anyag szabálytalanságait vagy színeltéréseit. Ezért ezekhez az egységekhez felületi felületkezelést biztosítanak. Ha tehát egyenletes, egyenletes felületre vágyik, a Brillux céggel együttműködve három különböző befejező technikát kínálunk Önnek.

A teljes rendszer fénypontja, hogy a CAMINA tárolókőrendszereket könnyű felszerelni, és mindig könnyen módosítható, ha változtatni szeretne a kialakításon, vagy könnyen leszerelhető, ha költözik. A rendszer szíveként a CAMINA a Schmid Ekko U 45(34)51 h kandallóbetétet használja, amelynek fűtőteljesítménye 4 kW. A CAMINA S16 ideális a közvetlenül a falhoz épített építményekhez (a védelmet nem igénylő épületrészek esetében), mivel beépített szellőzőrendszerrel rendelkezik, amely szükségtelenné teszi a kályha mögötti falazást vagy szigetelést. A Camina S16 kandallókészlet lélegzetelállító kandallóélményt nyújt, mivel ez a rendszer nem csak egyetlen elülső üveggel rendelkezik, mint a hagyományos kályháknál, hanem egy olyan kilátóüveggel, amely három oldalról is kilátást biztosít - ennél több kandallóélmény szinte lehetetlen. Tervezze meg saját kályháját, és válassza ki az ízlésének megfelelő színt. Az S16 kandallókészletet festék nélkül szállítjuk, ezért bármilyen színre festhető.

Camina S16 tulajdonságai:

 • A készülék alacsony mélysége, mindössze kb. 60 cm
 • kiváló minőségű betonból készült burkolat
 • önhordó szerkezet, mindenféle tartószerkezeti rendszer nélkül
 • színes bevonat nélkül, szabadon színezhető
 • egyszerű összeszerelés
 • 3 oldalról nyitott kandallóbetét
 • Az ajtó felfelé tolható, a tisztításhoz elforgatható
 • Az égés egykaros vezérlése
 • Alsó ablaküveg öblítés állítható
 • Integrált hátsó szellőztetés, süllyesztett falra szerelés lehetséges
 • BImSchV 2. által bevizsgált

A termék 4 féle változatban kérhető: 

 • fig.1 - Standard kialakítás
 • fig.2 - +1 alsó beton elem 230 mm magasságban
 • fig.3 - +1 alsó beton elem 310 mm magasságban
 • fig.4 - +1 alsó beton elem 310 mm magasságban, fatároló rekesszel

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény kW 4
Hőteljesítmény üvegfelületen keresztül 70%
Hőteljesítmény konvekcós 30%
Füstgázcsonk Ø mm-ben 160
égéslevegő-csonk Ø mm-ben 125
ajánlott szabad keresztmetszet ** cm² Szükséglevegő 480
Visszavezetett levegő 400
Tüzelőlevegő-szükséglet m³/h 16
Ajánlott fatérfogat kg kb. 1,8
Ajánlott rönkhossz cm 25
Távolság a sugárzási területen mm 800
Távolság a szigeteléstől mm 90
Súly kg kb. 350
Kipufogógáz tömegáram NWL-nél g/s 4,7
A kipufogógáz hőmérséklete NWL-nél °C 255
Szükséges nyomás Pa 11
CO (13 % O2-alapú mg/Nm³ < 1250
Por (13 % O2 alapján mg/Nm³ < 40
Hatékonyság % > 80

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek