A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SENSO L KLASSIK LIMESTONE PORTO BLANCO / FEKETE ELŐLAPPAL

1.974.600 Ft (1.554.803 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1064093
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

    A Spartherm elegáns Senso L klasszikus kályhája vizuálisan lenyűgöző, különösen a Porto Blanko portugál mészkőből készült kiváló minőségű burkolatával. Az oldallapok felülete bordázott szerkezetű, így klasszikus megjelenést biztosítanak. A nagyméretű panorámaüveg jó kilátást biztosít a lenyűgöző tűzre, a beépített tiszta üveg rendszer pedig folyamatosan tisztán tartja az üveget a szennyeződésektől.

    De a Senso L klasszikus belső értékei is lenyűgözőek: A 7 kW névleges teljesítményű fatüzelésű kályha több mint 186 m³ térfogatú helyiséget fűt. Az értékes helyiséglevegő védelme érdekében a Senso L klassik rendelkezik a külső táplevegő használatának lehetőségével. A kéményhez való csatlakozáshoz a hátsó vagy a felső füstcsőcsatlakozás használható.

  

A Senso L klassik kályha különleges jellemzői:

✓ Külső levegő

A Senso L klassik szállítási terjedelmében külső levegő-csatlakozás is rendelkezésre áll. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Senso L klassik hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.


✓ Gyönyörű mészkőburkolat

A portugál Porto Blanco mészkőből készült oldalsó burkolat és felső panel nemes jelleget kölcsönöz a Senso L klasszikusnak. Az oldallapok felülete bordázott szerkezetű. A kályha alaptestét fekete acélból készítik.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 186 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,7 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 317 °C
Súly 240 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1326 x 568 x 480 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!