SENSO L LEMEZ / FEKETÉVEL SZÉLEIN NYOMTATOTT ÜVEG

Cikkszám: 1041817
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

     Élvezze a kandalló meghitt melegét a Spartherm Senso L kályhájával, még a tűz kialvása után is. Az oldalán lévő hőtároló az égés során elnyeli a hőt, majd hosszabb idő alatt leadja azt a helyiségbe, ahol a kályha van felszerelve. A nagy panorámaablak jó rálátást biztosít a lángok lenyűgöző táncára, míg a beépített tiszta üveg rendszer mindig tisztán tartja az üveget a szennyeződésektől.

  A 7 kW teljesítményű, kiváló minőségű fatüzelésű kályha több mint 186 m³ térfogatú helyiséget fűt. A kéményhez való csatlakozáshoz használhatja a felső vagy a hátsó füstcső csatlakozást. A kályha az égési levegőt egy külső csatlakozón keresztül kívülről szívja, így védi az értékes szobai levegőt.

     A több különböző elülső burkolat, valamint a több oldalsó és felső panel változatból álló burkolati lehetőséggel a Senso L hihetetlen változatosságot kínál. Ez azt jelenti, hogy pontosan azt a kályhát kapja, amelyik a legjobban illeszkedik az Ön lakóterének megjelenéséhez.

  

A Senso L kályha különleges jellemzői:

✓ Oldalsó hőtárolás

Az oldalsó hőtárolóval ellátott fatüzelésű kályhák elnyelik az égés hőjét, és az égést követően időbeli késleltetéssel sugárzó hő formájában adják le a helyiségbe, amelyben elhelyezték őket. Az acélburkolattal ellátott modelleket e célból tárolótömeggel töltik fel. A természetes kőburkolat önmagában is tároló tömegként szolgál. 

✓ Külső levegő

A Senso L szállítási terjedelmében külső levegő-csatlakozás is rendelkezésre áll. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Senso L hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Senso L kályhához a számos kiváló minőségű burkolat közül. Különböző acélból, természetes kőből és üvegből készült változatokat kínálunk.
 

1.995.200 Ft (1.571.024 Ft + ÁFA)
SENSO L  LEMEZ / FEKETÉVEL SZÉLEIN NYOMTATOTT ÜVEG
1.995.200 Ft (1.571.024 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 186 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,7 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 317 °C
Súly 201 kg (acél) / 233 kg ( természetes kő)
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 11310 x 568 x 480 mm (acél) / 1318 x 568 x 480 mm (természetes kő)
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!