A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SENSO M H2O FEKETE / TITÁN ELŐLAPPAL

2.205.500 Ft (1.736.614 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1054876
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

        A Spartherm Senso M H2O vízteres kályhája 7,9 kW névleges teljesítményével és kompakt méreteivel erőteljes helytakarékosságot biztosít. A beépített víztartály lehetővé teszi, hogy a központi fűtési rendszerhez vagy a használati vízmelegítőhöz csatlakoztassa. A kandalló meghitt melegét így nem csak abban a helyiségben élvezheti, ahol a kandalló található, hanem az egész házban.

       A Senso M H2O felső és hátsó füstcső csatlakozással rendelkezik, és opcionálisan külső táplevegővel is üzemeltethető. A nagyméretű nézőablak jó rálátást biztosít a lángok izgalmas összjátékára. A másodlagos levegő tiszta üveg rendszerként működik, és így nagymértékben megakadályozza az üvegek kormosodását. A fatüzelésű kályha a praktikus hamutartónak köszönhetően megkönnyíti az égés utáni tisztítást is.

  

A Senso M H2O kályha különleges jellemzői:

✓ Integrált vízhőcserélő

A Senso M H2O víztartállyal  van felszerelve a központi fűtési rendszerhez való csatlakozáshoz, és így kellemes meleget biztosít a telepítés helyén és az egész házban. A fűtési rendszerbe való integrálás mellett a puffertartálytól függően a használati vízmelegítő rendszerhez való csatlakoztatás is lehetséges.

✓ Külső levegő

A Senso M H2O szállítási terjedelmében külső levegő-csatlakozás is rendelkezésre áll. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Senso M H2O hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Senso M H2O kályhához a számos kiváló minőségű burkolat közül. Különböző acélból, természetes kőből és üvegből készült változatokat kínálunk.
 

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7,9 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 85 %
Szobafűtési kapacitás 56 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,2 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 250 °C
Súly 180 kg (acél) / 250 kg ( természetes kő)
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1309 x 567 x 491 mm (acél) / 1316 x 567 x 491 mm (természetes kő)
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!