SENSO S TÜRKIZ

Cikkszám: 1066326T
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

     Kompakt méreteinek köszönhetően a Spartherm Senso S kályha kis helyiségekben is könnyedén elfér. De ez még nem minden, mert a helytakarékos kályha egy igazi energiabomba is. 7 kW névleges teljesítményével könnyedén fűti a több mint 186 m³-es helyiségeket. A nagy panorámaablakon keresztül jól látható a lenyűgöző lángjáték, a beépített tiszta üveg rendszer pedig mindig biztosítja az akadálytalan kilátást.

   A fatüzelésű kályha hátsó és felső füstcső csatlakozással is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Senso S rugalmasan csatlakoztatható a kéményhez az Ön térbeli adottságainak megfelelően. A kályha az égési levegőt egy külső csatlakozón keresztül kívülről szívja, így védi az értékes szobai levegőt. Az oldalsó hőtárolóknak köszönhetően a kályha leégése után még jóval később is kellemes meleg áll rendelkezésre abban a helyiségben, ahol a kályha van elhelyezve.

    A Senso S hihetetlenül sokféle tervezési lehetőséget kínál: Válasszon több különböző előlap, valamint oldal- és felső panel változat különböző kombinációi közül. Ez lehetővé teszi, hogy a fatüzelésű kályhát tökéletesen az Ön egyéni igényeihez igazítsa. 

  

A sSenso S kályha különleges jellemzői:

✓ Oldalsó hőtárolás

Az oldalsó hőtárolóval ellátott fatüzelésű kályhák elnyelik az égés hőjét, és az égést követően időbeli késleltetéssel sugárzó hő formájában adják le a helyiségbe, amelyben elhelyezték őket. Az acélburkolattal ellátott modelleket e célból tárolótömeggel töltik fel. A természetes kőburkolat önmagában is tároló tömegként szolgál. 

✓ Külső levegő

A Senso S szállítási terjedelmében külső levegő-csatlakozás is rendelkezésre áll. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Senso S hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Senso S kályhához a számos kiváló minőségű burkolat közül. Különböző acélból, természetes kőből és üvegből készült változatokat kínálunk.
 

1.437.400 Ft (1.131.811 Ft + ÁFA)
SENSO S TÜRKIZ
1.437.400 Ft (1.131.811 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 186 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,1 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 326 °C
Súly 148 kg (acél) / 122 kg (homokkő) / 165 kg ( természetes kő)
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1096 x 511 x 420 mm (acél) / 1100 x 515 x 422 mm (természetes kő)
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!