SEO L RLU MAGNÓLIA

Cikkszám: 1066214M
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

Mindazoknak, akiknek fontos a tűz maximális élvezete: A Spartherm 5,5 kW-os SEO L RLU fatüzelésű kályhája nemcsak nagyméretű kilátóüvegével nyűgöz le, hanem vonzó oldalüvegezésével tökéletesen megteremti a tűz színterét.

Az élethelyzettől függően a SEO L RLU kéményhez való csatlakozáshoz a felső vagy a hátsó füstcső csatlakozással használhatja. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a forgó funkció csak a felső füstcső kivezetéssel használható. A fatüzelésű kályha az értékes szobai levegő helyett külső levegőt használ az égéshez. A SEO L RLU segítségével számos kiváló minőségű acélburkolat közül választhat, és a változatok menü segítségével könnyedén dönthet.

A SEO L RLU kályha különleges jellemzői:

✓ Panoráma kilátás három kilátópanelen keresztül

Annak érdekében, hogy a lángok játékát elölről és oldalról is követni lehessen, a SEO L RLU három ablakkal rendelkezik, amelyek átfogó panorámaképet nyújtanak a tűzre.

✓ Ajtókilincs Smart-Close zárral

Az égéstér ajtaja egy vonzó formájú, hosszú ajtófogantyúval nyitható. Az ajtó önzáró kivitelben készült, és a Smart Close zárral szorosan és biztonságosan záródik.

✓ Külső levegő

Az SEO L RLU stílusú szállítás részeként külső légbeömlő áll rendelkezésre. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Hamutál a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a hamutartóban gyűjtik össze. Ez megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutartályt kell eltávolítania és kiürítenie.

✓ Külső táplevegő

A SEO L RLU külső levegőre köthető amivel a tüzeléshez szükséges levegőt kintről nyeri. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a SEO L RLU stílusa hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a SEO L RLU stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

Elérhető színek:
Magnólia
2.056.900 Ft (1.619.606 Ft + ÁFA)
SEO L RLU MAGNÓLIA
2.056.900 Ft (1.619.606 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5,5 kW
Energiahatékonysági osztály A
Hatékonyság > 80
Szobafűtési kapacitás 144 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,0 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 283 °C
Súly acél:225 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1400 x 444 x 352 mm
Tüzelőanyag fa
Tiszta üveg rendszer
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!