SEO S RLU TITÁN

Cikkszám: 1055579
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

Aki kivételes dizájnt keres a legújabb technológiával kombinálva, annak a Spartherm 5,1 kW-os SEO S RLU fatüzelésű kályhája a megfelelő modell. A két részből álló fatüzelésű kályha egy alsó ellenőrzési és porozási területből, valamint egy felső tüzelőterületből áll. A felső rész beépített forgótárcsával van felszerelve, és 30°-kal elforgatható balra és jobbra. 

Az élethelyzettől függően a SEO S RLU kéményhez való csatlakozáshoz a felső vagy a hátsó füstcső csatlakozással használhatja. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a forgó funkció csak a felső füstcső kivezetéssel használható. A SEO S RLU segítségével számos kiváló minőségű acélburkolat közül választhat, és a változatok menü segítségével könnyedén dönthet.

Továbbá fedezze fel a SEO S kandalló modellt. Ez a tűzhely kézi változatban is megtalálható SEO S leva. Ezen kívül a SEO L és SEO L leva modellekkel két változatot kínálunk Önnek oldalsó nézőpanelekkel.

A SEO S RLU stílusú kályha különleges jellemzői:

✓ Forgatási funkció +/- 30°.

A SEO S RLU felső tüzelési területe folyamatosan 30°-kal balra és jobbra forgatható (nem a hátsó füstgázcsatlakozással).

✓ Ajtókilincs Smart-Close zárral

Az égéstér ajtaja egy vonzó formájú, hosszú ajtófogantyúval nyitható. Az ajtó önzáró kivitelben készült, és a Smart Close zárral szorosan és biztonságosan záródik.

✓ Hamutál a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a hamutartóban gyűjtik össze. Ez megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutartályt kell eltávolítania és kiürítenie.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a SEO S stílusa hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ A SEO S RLU a helyiség levegőjétől függetlenül is működtethető. Ez teszi ezt a gyönyörű kályhát különösen alkalmassá modern új épületekben való használatra.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a SEO S RLU stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

1.821.500 Ft (1.434.252 Ft + ÁFA)
SEO S RLU TITÁN
1.821.500 Ft (1.434.252 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5,1 kW
Energiahatékonysági osztály A
Hatékonyság > 80
Szobafűtési kapacitás 124 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 5,2 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 309 °C
Súly acél:240 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1427 x 444 x 352 mm
Tüzelőanyag fa
Tiszta üveg rendszer
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!