SILCA

Mi a Silca vállalati filozófiája?
Kandallóépítéshez pótolhatatlan: megfelelő szigetelés és jó hővezető képesség. A Silca vállalat magas hőmérsékletnek ellenálló anyagokra és könnyű hőszigetelésre specializálódott. A számos hőszigetelő termék gyártója nem csak a kandallóiparban található meg:

A háztartási kandallók ugyanúgy a spektrum részei, mint a kémények, az iparilag használt rendszerek vagy a magas hőmérsékletű rendszerek. A Silca az egyetlen német gyártó, amely hőszigetelésre használt kalcium-szilikátot is gyárt. A vállalat mind a gyártás, mind az értékesítés során különös hangsúlyt fektet az optimális minőségbiztosításra. Ezért az összes felelős részleg, a gyártás, az értékesítés és az alkalmazásszerviz nagyon szorosan együttműködik.

A Silca GmbH egy németországi székhelyű vállalat, amely ipari kemencék és rendszerek gyártásával foglalkozik. A vállalat mindent, ami ehhez szükséges szállít. Az 1986-ban alapított Silca mindig is a minőséget és a megbízhatóságot tartotta a legfontosabbnak. Legyen szó hőszigetelő panelekről, ipari hőszigetelésről vagy egyéb tömítőanyagokról a háztartási kandallókhoz - a Silca mindig kiváló minőségű szigetelőanyagokat szállít. Ennek köszönhetően a Silca GmbH jó hírnévnek örvend a hőkezelő rendszerek és a könnyűszerkezetes hőszigetelés területén az ipari ágazatokban, és folyamatosan növekvő megrendelésállományra számíthat.

Hőszigetelés a felső szinten

A vállalat a német vállalatok kevesebb mint 5 %-ának egyike, amely a Hoppenstedt minősítő ügynökség által a legmagasabb, 1-es minősítést kapta. Végül, de nem utolsósorban a DIN EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítás a garancia arra, hogy a cég kompetens és megbízható üzleti partner. Silca az Ön otthonában is 1997 óta a Silca GmbH a házépítéshez is kínálja szolgáltatásait. Azóta a vállalat rendelkezik a Silca 250KF zászlóshajó általános építési hatósági engedélyével. A folyamatos továbbfejlesztés, a szigetelőhatás folyamatos javítása és a kályhaépítők széleskörű tartozékokkal való ellátása, mint például alapozó, ragasztó és mészvakolat, időközben a Silca 250KM-nek a szigetelőlemezek kategóriájában vezető pozíciót biztosított, amelyet egyre többen használnak kályhák burkolására is.

Termékek széles választéka

A Silca a hőszigetelő termékek teljes választékát kínálja. A kiváló minőségű szigetelőanyagok, például a Silca hőszigetelő lapok és szigetelőszőnyegek mellett a vállalat kisebb tartozékokat is kínál, például Silca tömítőzsinórokat és egyéb fontos tartozékokat a kályhához és cserépkályhához. A Silca hőálló ragasztója szintén ésszerű és szükséges befektetés minden kandallórajongó számára. Ez azt jelenti, hogy kandallóját és cserépkályháját teljesen lezárhatja az egymáshoz illeszkedő Silca termékekkel, és ideális eredményt érhet el.

Rendezés: