SIMPLEFIRE FRAME 1800 FEHÉR

Cikkszám: SIMPLEFIRE/FRAME1800/WHITE
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: INFIRE
A Simplefire FRAME 1800 nemcsak dekorációs célt szolgál hanem, fűtőértékkel is rendelkező biokandalló. Nagy, 3 kW-os fűtőteljesítményének köszönhetően a Simplefire FRAME 1800 néhány perc alatt felmelegíti nappaliját, hálószobáját vagy irodáját, és meghitt hangulatot teremt. Egy speciális alkohol, bioetanol égésével működik. Nem keletkezik füst, korom vagy hamu. Manapság egyre gyakrabban nyúlunk olyan ökológiai megoldásokhoz, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem biztonságosak is a környezetre nézve. A biokandallók viszonylag új fűtési módot jelentenek, amelyet a nappalik és hálószobák modern belső terének díszítésére is használnak, hogy a hűvös őszi és téli estéken még hangulatosabbá tegyék azokat.
Nincs szükség kémény kialakítására vagy külön erre a célra kialakított helyiségekre - bárhová felszerelheti őket! További előnye, hogy a hagyományos kandallókkal ellentétben a tisztításuk rendkívül egyszerű és kényelmes.
Ez a kandalló az egyik legszélesebb kialakítású. A speciális kerámiabetét beépítésének köszönhetően a FRAME biokandallók használata nagyon biztonságos. Lehetetlen a bioetanol kiömlése és a tűz terjedése még a kandalló hirtelen mozgása vagy megdöntése esetén is. A kerámiabetét a bioetanol hosszabb és egyenletesebb égését is biztosítja.
Elérhető színek:
541.500 Ft (426.378 Ft + ÁFA)
SIMPLEFIRE FRAME 1800 FEHÉR
541.500 Ft (426.378 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Színe fekete
Anyaga acél
Méretei (mm) 1800x490x200
Súlya (kg) 25
Tartály hossza (mm) 3x 450
Kapacitása (liter) 3x 1
Égési idő 2-3 óra
Üveg vastagsága (mm) 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek