A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SIMPLEFIRE FRAME 550 INOX
216.100 Ft (170.157 Ft + ÁFA)

SIMPLEFIRE FRAME 550 INOX

Elérhető színek:
216.100 Ft (170.157 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SIMPLEFIRE/FRAME550/INOX
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A SIMPLEFIRE FRAME 550 biokandallót azoknak ajánljuk, akik szeretnék élvezni a kandalló hangulatát, a tűz melegét, de nincs lehetőség kémény kialakítására. Mérete miatt keskenyebb falakra is elhelyezhető.

Egy speciális alkohol, etanol égésével működik, nem bocsát ki kormot vagy mérgező anyagokat, ami a használat utáni tisztítást is megkönnyíti. Nem igényelnek állandó ellenőrzést és rendszeres tisztítást.

Kialakításának köszönhetően könnyedén felakaszthatjuk a falra, illetve gond nélkül be is építhetjük. A biokandalló 1,5 mm vastag acélból készült, ami azt jelenti, hogy masszív és tartós. Tartálya 0,7 liter-es rozsdamentes acél. Bioüzemanyag minőségétől függően körülbelül 1,5 órán át ég, de hozzá tartozó fedéllel bármikor elzárhatjuk.

Egyedi, szivacshoz hasonlító nedvszívó betéttel van felszerelve, amely nem engedi kifolyni az etanolt a tartályból, hirtelen mozgatás esetén sem, megakadályozva ezzel az esetleges tűz terjedését. Ez biztosítja az etanol hosszabb és egyenletesen való égését.

Paraméterek

Anyaga acél
Méretei 550x790x200 mm
Súlya 10 kg
Tartály hossza 300 mm
Kapacitása 0,7 l
Égési idő 2-3 óra
Üveg vastagsága 4 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek