A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SIMPLEFIRE FRAME 600
184.800 Ft (145.512 Ft + ÁFA)

SIMPLEFIRE FRAME 600

Elérhető színek:
 
184.800 Ft (145.512 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SIMPLEFIRE/FRAME600
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Simplefire FRAME 600 biokandalló egy innovatív, falba építhető készülék. Bátran ajánljuk olyan lakásokba, otthonokba, ahol szeretnék élvezni a kandalló hangulatát, a tűz melegét, de nincs lehetőség kémény kialakítására. Egy speciális alkohol, etanol égésével működik, nem bocsát ki kormot vagy mérgező anyagokat, ami a használat utáni tisztítást is megkönnyíti. A Simple Fire FRAME 600 magas minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú évekig tartó használatot. A tűzhely belsejében négy hosszanti nyílás található, amelyek a tűztér szellőztetését és egyúttal a nyomás kiegyenlítését szolgálják.

A biokandalló 30 cm hosszú rozsdamentes acél tartállyal van felszerelve. A speciális nedvszívó betétnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy az etanol kifolyik a tartályból. Ez garantálja a kényelmes és biztonságos használatot.

A FRAME 600 nemcsak kellemes hangulatot és gyönyörű látványt nyújt, hanem 3 kW-os fűtőteljesítményének köszönhetően segít felmelegíteni nappaliját.

Paraméterek

Színe fekete
Anyaga acél
Méretei 600x490x180 mm (A pontos műszaki rajz megtalálható a csatolt dokumentumoknál.)
Súlya 12 kg
Tartály hossza 300 mm
Kapacitása 0,7 l
Égési idő 2-3 óra
Üveg vastagsága 4 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek