A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SINO CITY RLU SANDSTONE SAHARA / FEKETE ELŐLAPPAL

1.672.900 Ft (1.317.244 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1054902
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

     A Spartherm klasszikus Sino City RLU kályhája minden kényelmet kínál, amit csak kívánhat a fatüzelésű kályhával való fűtés során: Az égéstér alatti nyitott fadobozban könnyen elérhető helyen tárolhatja a rönköket a következő utántöltésig. A praktikus melegítőrekesz ideális az ételek vagy italok kihűlésének megakadályozására. A kiváló minőségű, tömör természetes kőből készült oldalsó burkolat hosszú távú hőtárolást biztosít, és a kályha tüzének kialvása után is tovább adja a hőt a helyiségnek, ahol a kályha van felszerelve.

     A Sino City RLU felső és hátsó füstcső csatlakozással rendelkezik - használja a megfelelő csatlakozást. A külső égéslevegő-csatlakozás a helyiség értékes levegőjét is védi. Az 5 kW teljesítményű kályha akár 124 m³ térfogatú helyiség fűtésére is alkalmas. Különösen alkalmas olyan házakhoz, amelyekben a lakóterek szellőzése szabályozott és az épület burkolata nagyon vékony.

 

A Sino City RLU kályha különleges jellemzői:

✓ Kiváló minőségű természetes kőburkolat.

Ennél a kályhánál választhat a szappankőből vagy szaharai homokkőből készült tömör burkolat közül. A természetes kövek hőtárolóként működnek, azaz elnyelik az égés során keletkező hőt, és azt a kályhában lévő tűz kialvása után is leadják a helyiségbe, ahol a kályha található.

✓ Melegen tartó rekesz az égéstér felett

A tűz mellett kényelmesen ülve a legjobb módja annak, hogy élvezze a forró teát. A Sino City RLU nyitott melegítőrekeszében a teáskanna még órák alatt sem hűl le. Evés előtt itt felmelegítheti a tányérokat, vagy a kész ételeket tálalásig melegen tarthatja.

✓ Nyitott fa rekesz

Az égéstér alatti praktikus fatárolóban könnyen elérhető helyen tárolhatja a rönköket a következő utántöltésig.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Sino City RLU  hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 124 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 4,4 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 335 °C
Súly 245 kg (szappankő) / 210 kg (homokkő)
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1270 x 592 x 504 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!