SINO L SANDSTONE SAHARA / FEKETE ELŐLAPPAL

Cikkszám: 1054900
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

    A Spartherm 7 kW-os Sino L fatüzelésű kályhájával élvezheti a klasszikus nyílt tüzet a fűtési kényelem feláldozása nélkül: A fatüzelésű kályha az égéstér alatt nyitott fatároló rekesszel rendelkezik a tüzelőanyag tárolására. A praktikus melegítőrekeszben az ételek és italok hosszú ideig kellemes hőmérsékleten maradnak. A kiváló minőségű természetes kőből készült tömör oldalburkolat kiváló hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, és a tűz kialvása után is kellemes hőmérsékletet biztosít a kályha helyiségében.

      A lakóhelytől függően a Sino L esetében a felső vagy a hátsó füstcső csatlakozást használhatja. Az égés során a helyiség levegőjének védelme érdekében a svéd kályha rendelkezik egy külső levegőellátási csatlakozóval.

  

A Sino L  kályha különleges jellemzői:

✓ Kiváló minőségű természetes kőburkolat.

Ennél a kályhánál választhat a szappankőből vagy szaharai homokkőből készült tömör burkolat közül. A természetes kövek hőtárolóként működnek, azaz elnyelik az égés során keletkező hőt, és azt a kályhában lévő tűz kialvása után is leadják a helyiségbe, ahol a kályha található.

✓ Melegen tartó rekesz az égéstér felett

A tűz mellett kényelmesen ülve a legjobb módja annak, hogy élvezze a forró teát. A Sino L nyitott melegítőrekeszében a teáskanna még órák alatt sem hűl le. Evés előtt itt felmelegítheti a tányérokat, vagy a kész ételeket tálalásig melegen tarthatja.

✓ Nyitott fa rekesz

Az égéstér alatti praktikus fatárolóban könnyen elérhető helyen tárolhatja a rönköket a következő utántöltésig.

✓ Hamutálca a könnyű tisztításhoz

Az égés során keletkező maradékot a kihúzható hamutálcában gyűjtik össze. Ez nagyban megkönnyíti a tűzhely tisztítását, mivel csak a hamutálat kell eltávolítani és kiüríteni.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Sino L  hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Külső levegőellátás

A Sino L szállításának részeként külső légbeömlő áll rendelkezésre. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

1.581.900 Ft (1.245.591 Ft + ÁFA)
SINO L SANDSTONE SAHARA / FEKETE ELŐLAPPAL
1.581.900 Ft (1.245.591 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 7 kW
Energiahatékonysági osztály A
Hatékonyság 78 %
Szobafűtési kapacitás 186 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 6,3 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 330 °C
Súly 260 kg (szappankő) / 227 kg (homokkő)
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1270 x 590 x 505 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő bevezető csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!