A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
SPARTHERM ARTE U-70h
3.426.400 Ft (2.697.953 Ft + ÁFA)

SPARTHERM ARTE U-70h

Belső anyag
Világos hőtároló
Füstcső csonk
Ø200mm
3.426.400 Ft (2.697.953 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyag színe::
Füstcső átmérő:
Cikkszám: 1059236
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Spartherm Arte U-70h-4S kandallóbetét - hatékonyság tiszta kilátással

A Spartherm Arte U-70h-4S egy nagyon hatékony kandallóbetét, amely akár 275 m³-es helyiségeit is fűti sugárzó és konvekciós hővel. A kandallóbetét névleges hőteljesítménye 11 kW, hatásfoka pedig több mint 80%. A technikailag kifinomult fűtési elvnek köszönhetően a beépítési helyiség távolabbi részeit és a szomszédos helyiségeket is kellemes meleggel látja el és fűti. A burkolat kialakítása teljesen az Önre van bízva. A kandallóbetét különleges formájának köszönhetően a lángok is nagyon jól láthatók.

U-alakú

Különös figyelmet fordítunk a Spartherm Arte U-70h-4S hatékonyságnövelő U-alakjára. A kompakt kialakítás rengeteg tervezési lehetőséget biztosít a kandallóbetét beépítéséhez. A kandalló csúcspontja és központi eleme kétségtelenül a hatalmas, háromoldalas, liftes funkcióval ellátott panorámaablak. Ez 54,4 cm magas, és csodálatos kilátást nyújt a tűzre.

Választható füstcsőcsatlakozás

A Spartherm Arte U-70h-4S külső kialakításának nagyfokú variálhatósága mellett Ön a füstcsőcsatlakozás méreteitől is független. Két változat közül választhat. Vagy 200 mm-es, vagy 250 mm-es választék áll rendelkezésre.

Tervezze meg saját burkolatát

Az Arte U-70h-4S a Sparthermtől egy olyan kandallóbetét, amelyet személyre szabhat. Szeretnénk felhívni a figyelmét a Brula kandallóépítő panelekre. A duzzasztott természetes grafitból és megnövelt magnezit arányú Liapor vegyületnek köszönhetően ezek magas hővezető és tároló képességgel rendelkeznek.

Ajtófront: standard vagy rozsdamentes acél

Az ajtófrontot is szabadon választhatja meg. Az ajtókeret az Ön igényeitől függően alapfelszereltségként fekete vagy polírozott rozsdamentes acélból rendelhető. A Spartherm Arte U-70h-4S ajtaja testre szabható úgy is, hogy köré padka is építhető. Ebben az esetben a külső keret nincs lezárva, így a keletkező hő még jobban hasznosíthatóvá válik. Opcionálisan egy speciális tartókeret is rendelhető, amely ennek megfelelően optimalizálja a beépítést.

Tiszta kilátás!

A Spartherm Arte kandalló belseje kifinomult szellőzőrendszerrel van felszerelve. Ez a légkeringetés biztosítja a tisztaságot működés közben is. A másodlagos légáramlatok egy része egyfajta meleg levegőfüggönyt képez közvetlenül az üvegből készült nézőpanel mögött. Ez megakadályozza, hogy az égésrészecskék túl gyorsan lehűljenek, és így megakadályozza a panorámaablak kormosodását. Ez a beépített üvegöblítő rendszer azt jelenti, hogy nincs szükség az üveg napi tisztítására. Az égéstér tüzelőanyag-bélése növeli a Spartherm Arte U-70h-4S hőteljesítményét. Erről a füstgáz terelése és az alacsonyan tartott parázságy is gondoskodik. Alatta egy hamutartó van süllyesztve, ami még egyszerűbbé teszi a tisztítást.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Háromoldalas
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Liftes
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 11
Üvegtípus Dekor
Súly (kg) 342
Teljes teljesítmény (kW) 11.4
Hőteljesítmény-tartomány (kW) 8,0-14,8
Méretek H x Sz x M (cm) 174 / 52 / 91
Szobafűtési kapacitás (m³) kb. 275
Füstcsőcsatlakozás (mm) 200 / 250
Füstcsőcsatlakozás felül / hátul
Hatékonyság (%) > 80
Füstgáz-hőmérséklet (°C) 296
Rönk hossza (cm) 33
Fafogyasztás (kg/h) 3,6
Füstgáz tömegáram (g/s) 11,3
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tüzelőtér magassága x szélessége x mélysége (cm) 51 / 50 / 70
Hamutároló Igen
BimSchV 1. szint Igen
Tárcsás tisztítás Igen
BImSchV 2. szint Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
AT §15a B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) 150
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

NBC 8 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.236.210 Ft -tól

NBC 10 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.340.860 Ft -tól

NBC 7 HÁROM OLDALAS

Rendelhető
1.229.120 Ft -tól