A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM ARTE U-90h

3.693.500 Ft (2.908.268 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Belső anyag színe::
Füstcső átmérő:
Cikkszám: 1045826
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A Spartherm Arte U-90h-4S - hatékony és nagy teljesítményű. liftes ajtószerkezettel

A 13 kW névleges hőteljesítményű Spartherm Arte U-90h-4S kandallóbetét akár 310 m³-es helyiségeket is egyenletesen és megbízhatóan fűt. Három légáramlat, amelyeket az égéstér különböző pontjain vezetnek a tűzhöz, a lehető leghatékonyabbá teszi az égési folyamatot. Ez a több mint 78 %-os hatásfokban is megmutatkozik. A harmadlagos levegő a legfinomabb részecskéket is felfogja, és egy második égésbe juttatja, így a kandallóbetét nagyon tisztán fűt, és teljesíti a BImSchV második fokozatát.

U-alakú

A kandallóbetét nagyméretű, U-alakú üveggel van felszerelve. Ez az üveg lehetővé teszi, hogy három oldalról is betekintsen az égéstérbe, ami teljesen új beépítési és tervezési lehetőségeket nyit meg. A négyoldalas, nyomtatott üvegkerámia egy ablaküveg-öblítő rendszerrel is fel van szerelve, így a koromlerakódásoknak nincs esélyük.

 Választható füstcsőcsatlakozás

Annak érdekében, hogy a német Spartherm gyártó kandallója tökéletesen illeszkedjen a lakótérbe, és a beépítés a lehető legegyszerűbb legyen, a füstcsőcsatlakozás különböző változatokban kapható. Választhat 200 mm és 250 mm átmérő között. A füstcső hátul vagy felül is elhelyezhető.

Tervezze meg a burkolatot saját maga

A Spartherm Arte U-90h-4s kandallójával lehetősége van arra, hogy teljesen saját elképzelései szerint alakítsa ki kandallóját. Kínálatunkban számos lehetőséget kínálunk Önnek a burkolat kialakítására. Különösen alkalmasak erre a Brula kandallópanelek, amelyek robusztusságukkal, valamint hőállóságukkal képesek meggyőzni.

A Spartherm Arte U-90h-4S különleges tulajdonsága kétségtelenül a nagyméretű üvege, amely a kandallóbetétnek egy nyitott kandalló megjelenését kölcsönzi. Annak érdekében, hogy a tűzre állandó rálátásunk legyen, a három, 913 mm, 556 mm és 913 mm szélességű nézőüveg-részletet egy üvegöblítő rendszer védi a koromlerakódásoktól. A Linear 4S sorozatra jellemző a 4 oldalról nyomtatott, 4 oldalú nézőüveg.

► A belső, opcionálisan sötét színben is kérhető!

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Spartherm üvegtípusok Háromoldalas
Spartherm füstcső méretek 200mm
Spartherm ajtószerkezet Liftes
Spartherm névleges teljesítmény 13kw
Névleges hőteljesítmény 11,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány 8,0 - 14,8 kW
Vízoldali teljesítmény -
Ajtókeret magassága 501 mm
Ajtókeret szélessége 741 / 501 / 741 mm
Teljes szélesség 978 mm
Teljes mélység 675 mm
A füstcső átmérője 200 / 250 mm
Súly 357 kg
Energiahatékonyság A+
Hatékonyság > 80 %
BlmSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek