A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM LINEAR CASSETTE XS

683.850 Ft (538.465 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
130mm
Hőtárolós belső anyag:
 
Cikkszám: 1031165
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

Spartherm Linear XS 500 kandalló kazetta: Alakítsa át régi nyitott kandallóját modern kandallóvá!

A Spartherm Linear XS 500 kandallókazetta a régi nyitott kandallóját alkalmassá teszi a jövőre. A kandallókazetta a nyitott kandallók mellett a meleglevegős rendszerekben tipikus kandallóbetétként is használható. A telepítés könnyű és egyszerű. Az opcionális keret, amely 3 különböző szélességben kapható, tiszta átmenetet biztosít a tűztérnyílás és az égéstér között. Az XS 500 kazetta a Spartherm Linear sorozatához tartozik. Ezek a kandallókazetták korszerű megjelenésűek, és a modern lakókörnyezetbe is illeszkednek. A Spartherm XS 500 kiváló minőségű anyagokból készül, és többek között a kiváló minőségű kivitelezés jellemzi.

A Spartherm XS 500 kandallókazetta sok mindenben jobb, mint a nyílt tűz. A nyílt kandallók veszélyes szikrái már a múlté, a kandallóbetét a tüzet is biztonságosabbá teszi. A tűz hőteljesítménye is megnő, és az égés szabályozottabbá válik.

Magas műszaki minőség kiegyensúlyozott dizájnnal kombinálva. A Spartherm Linear XS 500 kandallókazettával mostantól még több melegben és nagyobb biztonságban élvezheti kandallóját.

  • diszkrét keretmegoldás, nagyméretű üveg - így optimális tűzélményt nyújt
  • jobb hőteljesítmény, nagyobb hatékonyság
  • biztonságos lezárás
  • Az utólagos felszerelés minden típusú nyitott kandallóhoz lehetséges

A Spartherm Linear XS 500 tűztér nyomtatott betekintő üveggel van ellátva, és optimális tűzélményt biztosít. A Spartherm XS 500 tűzgátló ajtaja szintén egy diszkrét fogantyúval nyitható és zárható, amely az ajtó alatt található, és nem tűnik fel azonnal. A kazetta 4 kW névleges hőteljesítménnyel és 80 %-os hatásfokkal rendelkezik. A csuklós, önzáró tűzrakó ajtó könnyű hozzáférést biztosít az égéstérhez a tűzifa hozzáadásához. Ez eboris 1300/vermikulittal van kibélelve, és nem igényel rácsot vagy hamutálat. Tegye kandallóját alkalmassá a jövőre - a Spartherm XS 500-zal.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Névleges teljesítmény: 6kW
Gyártó Spartherm
Anyag Lemez
Üvegtípus Síküveges
Típus Kazetták
Mélység Normál
Ajtó szerkezet Nyíló
Névleges hőteljesítmény 6,6 kW
Termikus teljesítmény tartomány 4,6-8,6 kW
Ajtókeret magassága 663 mm
Ajtókeret szélessége 396 mm
Teljes szélesség 571 mm
Teljes mélység 565 mm
A füstcső átmérője 180 mm
Súly 243 kg
Energiahatékonyság A
Hatékonyság > 85 %
BImSchV tanusítvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek