A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

SPARTHERM MINI 2LRH 56,5

1.327.790 Ft (1.045.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1036959
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

A kandallókat nem mindig egyszerűen a falhoz helyezik. Sok lakástulajdonos egyszerű sarokmegoldást is szeretne. A Spartherm gyártó Mini 2LRH kandallóbetétjét kifejezetten erre a problémás területre tervezték, ezért a sarokban átmenő frontüveggel rendelkezik. Ezáltal több nézőpontból is teljes képet kaphat a tűzről. A beépített tiszta üveg rendszer nagymértékben megakadályozza a korom vagy más szennyeződések felhalmozódását. Magas és karcsú formájának köszönhetően a Spartherm Mini 2LRH kandallóbetétje nagyon kis alapterületet igényel, ezért kisebb lakótérben is elhelyezhető.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

A burkolat: az anyag határozza meg a kialakítást

Amikor kandallóbetétet választ, maga döntheti el, hogy milyen legyen a burkolat. A felhasznált anyagtól függően teljesen más designt hozhat létre. Ha rusztikusan szereti, akkor válasszon természetes köveket, például szappankövet, homokkövet, pala- vagy márványt. Ezek nemcsak jól néznek ki, hanem természetes hőtárolók is. A beton vagy rozsdamentes acél használatával modern megjelenést kölcsönöz a kandallóbetétnek. Az előbbi akár hőálló és tűzálló festékkel is festhető. Így ez a kandalló egyszerűen illeszkedik bármilyen belső térhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek